1. Word Thanos in het nieuwe tijdelijke Fortnite-evenement

Word Thanos in het nieuwe tijdelijke Fortnite-evenement

Perfectly balanced

Het Infinity War-evenement van Fortnite is nu live. Spelers kunnen de Infinity Gauntlet oppakken om te veranderen in Thanos en beschikking krijgen tot een selectie aan krachtige aanvallen.

De Fortnite-servers werden om 10:00 Nederlandse tijd offline gehaald om deze update te implementeren, maar ondertussen kunnen spelers deze tijdelijke modus al gaan spelen. Deze crossover met Marvels Avengers: Infinity War werd maandag aangekondigd door Epic Games.

In dit tijdelijke evenement kunnen spelers op een willekeurige plek binnen de save zone de Infinity Gauntlet uit de film vinden om in Thanos te transformeren. Deze gauntlet landt in de vorm van een meteoriet ergens op de map. Mocht niemand het voorwerp tijdig oppakken, dan verdwijnt hij en komt er een nieuwe meteoriet.

Thanos heeft vier vaardigheden: Hij kan zware stoten uitdelen op melee-afstand, een 'super jump' uitvoeren en de Power Stone gebruiken om tegenstanders schade toe te richten. Elke keer dat Thanos een speler uitschakelt wordt bovendien zijn schild weer aangevuld. Daarentegen kan zijn health niet herstellen en kan de schurk niet bouwen.

Naast dit evenement zijn er ook kleine aanpassingen. Zo kunnen spelers zich aansluiten bij een party die al met een game beter is en worden emotes verbeterd. De volledige patch notes staan op de Epic Games-website.

Seizoen 4 is vorige week van start gegaan en heeft een flink aantale uitbreidingen, nieuws skins, wapens en locaties. Lees hier ons artikel waarin alles staat wat je moet weten van Seizoen 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Serieus IG, dat je meerdere fortine nieuws artikelen plaats daar heb ik niets op tegen, maar dit nieuws is vrijwel identiek aan dat van de eerdere post. Beetje dubbelop nietwaar?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren