1. Blizzard kondigt releasedatum World of Warcraft: Classic aan

Blizzard kondigt releasedatum World of Warcraft: Classic aan

Demo nu beschikbaar

World of Warcraft: Classic komt in de zomer van in de zomer van 2019 uit. Tijdens de aankondiging op Blizzcon maakte de ontwikkelaar tevens bekend dat deze 'vanilla'-versie van WoW gratis wordt voor abonnees.

World of Warcraft: Classic emuleert de succesvolle mmorpg zoals deze rond de release in 2004 eruit zag. Het doel is om spelers het begin van de game opnieuw te laten beleven. Blizzard heeft al bevestigd dat WoW: Classic is gebaseerd op de 1.12-patch Drums of War.

Fans met een Virtual Ticket voor Blizzcon kunnen een demo van World of Warcraft: Classic op Battle.net downloaden. De demo is speelbaar tot en met 8 november, maar heeft een timer van een uur, waarna men 30 minuten moet wachten voordat er weer kan worden ingelogd.

World of Warcraft: Classic
World of Warcraft: Classic

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Ik wil dat in ieder geval uit gaan proberen. Toen ik ooit begon met spelen was The Burning Crusade al uit, dus er was toen alweer het één en ander aangepast, maar ik ben toch wel benieuwd hoe 't speelt. Het leukst lijkt me een Burning Crusade of Wrath Of The Lich King classic server, dat waren m'n favoriete expansions. Met name Lich King, dat was de eerste die ik helemaal vanaf het begin speelde en daar heb ik dan ook het meeste van meegekregen. Afijn, eerst maar zien hoe dit is. Dromen kan altijd nog.

    En ja, private servers bestaan, ik weet 't, en ik heb er een aantal geprobeerd, maar ik heb altijd het gevoel dat 't 't allemaal nét niet is.
  • @Rainking We zitten er aan te denken om met onze ouwe guild van vroegaah hier weer aan te beginnen. Join us tegen die tijd. Leuk weer man pas een mount op lvl 40 en dan dagen lang lvlen naar 60. Holy shit wat duurde dat lang. Heb nu alweer zin om in de oude vertrouwde Barrens rond te lopen en een clash te krijgen op Crossroads

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren