1. Uitgestelde World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands heeft nieuwe releasedatum

Uitgestelde World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands heeft nieuwe releasedatum

Raidelijk snel

De uitbreiding Shadowlands voor World of Warcraft, die eerder deze maand werd uitgesteld, komt op 23 november uit. Dat heeft Blizzard bekendgemaakt.

Shadowlands zou oorspronkelijk op 27 oktober uitkomen, maar werd een paar weken voor release uitgesteld. De ontwikkelaar gaf toen aan dat de content klaar was, maar dat er nog iets meer tijd nodig was om alles op te poetsen.

In een nieuw statement bedankt Blizzard alle bèta-testers voor hun feedback. De extra tijd is gebruikt om "de uitbreiding verder te polijsten en de endgame te verbeteren, inclusief nieuwe beloningen in de Maw, een herbewerking van de Covenant-systemen om je keuzes direct impact te laten hebben en duidelijke doelen voor de langere termijn."

Shadowlands is de achtste grote uitbreiding voor World of Warcraft en biedt spelers vijf nieuwe zones om te verkennen. Het pre-launch-event begint op 10 november en de eerste raid, Castle Nathria, opent zijn deuren op 8 december, samen met Seizoen 1 van Shadowlands.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • ik kan niet wachten :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren