1. Worms Armageddon krijgt na 21 jaar een grote update

Worms Armageddon krijgt na 21 jaar een grote update

Met 70 nieuwe instellingen voor gevechten

Worms Armageddon heeft 21 jaar na zijn releasedatum een grote update gekregen. Dat heeft ontwikkelaar Team17 bekendgemaakt.

De game verscheen voor het eerst in 1999 en heeft de update gekregen om het 25-jarige jubileum van de Worms-franchise te vieren. De update voegt zeventig nieuwe gevechtsopties toe aan de game. Zo kunnen de spelers ervoor kiezen om wapens meerdere keren in een gevecht af te vuren, kunnen de physics tijdens het gevecht gemanipuleerd worden en kan ingesteld worden dat de wormen stuiteren als ze geraakt worden.

Verder heeft Team17 ook een Windowed-modus aan Worms Armageddon toegevoegd en zijn de framerates verbeterd. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook wat veranderingen aangebracht die het streamen van de retro Worms-game moet verbeteren.

De volledige patch notes zijn hier te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren