1. WoW: The Burning Crusade Classic komt inderdaad op 1 juni uit

WoW: The Burning Crusade Classic komt inderdaad op 1 juni uit

De eerder verschenen leak blijkt te kloppen

Het lekte eerder deze week al uit, maar nu is het officieel: World of Warcraft: The Burning Crusade Classic verschijnt op 1 juni.

Dat heeft Blizzard bevestigd. Eerder deze week lekte er een banner uit op Battle.net waarop stond dat de game op 1 juni uit zou komen, maar nu is het officieel. 

Op 18 mei komt de pre-uitbreiding uit. Elke speler kan dan alvast kiezen of men verdergaat naar Burning Crusade, in de klassieke WoW blijft of zijn of haar personage kloont om beide versies te spelen.

In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren