1. Wreck-It Ralph-verschijnt in Fortnite

Wreck-It Ralph-verschijnt in Fortnite

Komt er een evenement?

Meerdere spelers claimen Wreck-It Ralph te hebben gezien in Fortnite. Het Disney-personage verschijnt kort als op een groot scherm op de locatie Risky Reels.

Met de korte cameo van het Disney-personage wordt de verwachting geschept dat er binnenkort een tijdelijk evenement gaat plaatsvinden in de Battle Royale-game. De cameo van Wreck-It Ralph is dan ook geen complete verrassing, aangezien de film binnenkort in de bioscoop verschijnt.

In de tweede film van Wreck-It Ralph genaamd 'Ralph Breaks the Internet' worden vele referenties gemaakt naar bestaande websites en franchises op het internet, zoals Google, Youtube, Twitter, Marvel en anderen. Een tijdelijk evenement in Fortnite met Wreck-It Ralph als thema is dan ook geen onlogische stap voor Disney.

Naast de verschenen beelden is er nog niets bekend over toekomstige plannen van een Fortnite-evenement. Eerder dit jaar vond een samenwerking plaats tussen Fortnite en Avengers: Infinity War door middel van een cameo van Thanos in combinatie met een tijdelijke online modus.

Ralph Breaks the Internet is vanaf 12 december in Nederlandse bioscopen te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Lijkt me wel heel leuk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren