1. WTF Update: zo word je een Metapod

WTF Update: zo word je een Metapod

Een oog voor detail in Assassin's Creed Valhalla

Deze week hebben we lierde tussen de consolefabrikanten, Spider-Cat en een stap voor stap uitleg over hoe je een Metapod wordt. Welkom bij de WTF Update!

zoveel liefde

zelfgemaakte kettingzaag in vr

gratis reminder

wanneer de ps5 bijna uitkomt

spider-man fanart

'next-gen'

dan doen we het zelf maar

zou het?

uitstekende deal

among us-lockscreen

Valhalla heeft een lage TTP

word een metapod (Stap voor stap uitleg)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Die Watchdogs, dan herbruik je zoveel uit andere (voorgaande) games maar dan stop je dat soort details er niet in. Man man man
  • @AWESOMEDUDE3

    Lelijk en lui idd. Haalt je uit de immersie dit soort dingen. Het water voelt weerstandloos. Dat terwijl in AC je door de animatie het zware loopje van Edward bijna kon voelen. Pure Ubi luiheid dit. Watchdogs is sowieso een franchise die mijn warme hart niet krijgt.
  • Ik mag toch hopen dat het Halo standbeeldje daar niet standaard staat.
  • Zo jammer dat watch dogs geen gebruik maakt van de AnvilNext engine en ergo dus geen assets van bijvoorbeeld Assassin's Creed gebruikt. Maar gebruik maakt van de Disrupt engine. Zeker als je veel water in je game hebt want van alle engines die bestaan heeft die engine één van de mooiste water GFX
  • @Paul_junior

    hmmm, denk dat iemand ook niet zo onder de indruk was van jouw opmerking omtrent Meta Paul. Je bedoelde er waarschijnlijk niets mee, maar de beste jongen krijgt nogal wat semi-comments om de oren. Begint vervelend te worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren