1. WTF Update: E3 en Battlefield

WTF Update: E3 en Battlefield

Pokémon gaat vooruit

De eerste E3 persconferentie begint vanavond. Natuurlijk wachten we allemaal in spanning af wat aangekondigd wordt. Daarom hebben we hier wat comic relieve voor jou op een rijtje gezet. Geniet ervan en een fijn weekend!

And the crow goes wild

cyberpunk meme

progressie

Zie je dat ene stukje aarde? Uit uitvoerige analyse is gebleken dat dit stukje aarde niet voorkwam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Battlefield V is daarom historisch inaccuraat. Schande!

Battlefield V meme

derpachuuuu!

derpachu

De controller voelde al raar aan

nintendo 64 tattoo

You never go full retard

Tropic Thunder Battlefield V

"It just works"

fallout 76 meme

Onze Vader, die in de hemelen zijt; geef ons heden ons dagelijks vermaak

san andreas

Falcon... ... (zucht) punch... ...

kirby meme

It's time

It's Time Yughio
High Noon Overwatch

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Moet dat van dat stukje aarde in BFV grappig zijn? Want dan mis ik de grap. Zo kun je alles bagataliseren… Als er nou enige vorm van ironie in zou zitten, maar dit is wel erg simpel… Die BFV screen daaronder is gewoon realiteit.

  Battlefield V is net zo historisch accuraat als Star Wars.

  Als je dat kunt accepteren, dan zal het best een aardige game zijn. Hou je van realisme, dan moet je Post Scriptum spelen of in een andere setting Rising Storm 2. Bij die games heb je nog enige suspension of disbelief. Bij Battlefield V is denken dat het Sci-Fi is de enige manier om dat te verkrijgen.
 • Beetje flauw van dat stukje aarde in bf5! Deze game heeft echt niks meer met ww2 te maken. Wat een gemiste kans :(
 • @rippert Echt, ik snap niet dat iedereen zijn conclusies getrokken heeft op basis van 1 trailer. Wacht nou eerst eens af tot je het hele plaatje hebt gezien. Ik kwam van de week een filmpje tegen op Youtube waarin een bekende youtuber die blijkbaar bekend genoeg is om de game al gespeeld te mogen hebben, waarin hij zei dat de trailer niet echt de game representeert. Misschien heeft hij gelijk, misschien niet. Maar we hebben slechts een stukje gezien van iets dat misschien 5% (de kans dat het 4% of nog minder is, is vrij groot) van de hele game beslaat.

  Ik reageer vrij zelden op deze site, maar al die negatieve en voorbarige reacties word ik zo zat van. Wacht nou eerst eens lekker af tot je meer hebt gezien. Patat zonder mayonaise is ook maar half zo lekker. Dus…
 • @Rickieboy649
  Nou dan moet EA maar niet met zo een trailer komen. Zo maak je zelf een negatief beeld en ga je conclusies trekken. Dit had ik destijds totaal niet met bf1 trailer.. Ze halen dit zelf over zich heen. Als de game alsnog fantastisch blijkt te zijn, is het zonde dat mede door bepaalde keuzes de verkoopcijfers zullen worden beïnvloed! Daarbij het blijft respectloos voor alle gesneuvelde mannen in ww2! Dit was geen vrouwe oorlog
 • @Rickieboy649 Wat is er voorbarig aan? Ze hebben toch genoeg informatie gegeven en een trailer uitgegeven? In de echte gameplay zullen we niet opeens vrouwen in realistische rollen gaan zien of minder cosmetics als in de trailer. Het wordt gewoon een Battlefield zonder 3D spotting en met wat andere veranderingen.

  Moeten ze idd maar niet met zo'n trailer komen. Die overigens met hand en tand verdedigd wordt door DICE…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren