1. WTF Update: Reacties op Pokémon Sword en Shield

WTF Update: Reacties op Pokémon Sword en Shield

Té veel Pokémon?

Tijd voor een nieuwe WTF Update! De onthulling van Pokémon Sword en Shield is het internet niet ontgaan, dus hier een verzameling van de beste reacties op de games.

wij werden ook blij van Pokémon

btw, niet boos doen tegen de starters!

even opladen

Dialogen uit Sword en Shield

pokémon

Grookey, Scorbunny en Sobble op de Game Boy

Pokémon

Drie keer raden wie de champion is

pokémon

de final evolutions zijn al bekend

nog een evolution?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wow wat een gigantische nerds in dat eerste filmpje. Prima dat je uitkijkt naar een game, maar van volwassen mannen die helemaal wegzwijmelen bij het zien van de nieuwe starters krijg ik kromme tenen.

  Btw IG ik heb jullir de 28e al membercontent toegestuurd, maar we zijn nu 3 dagen verder en ik heb nog niets zien verschijnen. Is er wat misgegaan of ligt ie op 'de stapel'. Mocht ditlaatste het geval zijn, dan zie ik graag de wijze van vroeger (eigenlijk sowieso) graag terugkeren ; posten en zelf kunnen reviceren. Scheelt jullie ook een hoop tijd gok ik zo
 • @benjaminben no worries, ik kwam er gisteren echt niet meer aan toe. Hij gaat nog mee met de verkiezing van februari.

  Het aanpassen werkt inderdaad niet en dat is al heel lang geleden en meerdere malen aangekaart. Baal er zelf ook van, maar kan er niets aan doen. Wat wel werkt zijn notificaties! (als het goed is).
 • @benjaminben
  Precies wat ik ook wou posten. Als je zo reageert op game nieuws zit er echt iets niet goed bij je. Ze wersen ook helemaal enthousiast over de beelden van eerdere games. Hoe the fuck wordt je daar enthousiast van als fan? Je hebt dat toch allemaal al gezien. Typische vorm van aandacht vragen. Kan daar echt heel slecht tegen.

  Maargoed, daar heb ik hier op de website soms ook moeite mee als mensen overdreven reageren op nieuws.

  Btw; gezien de leak over de legendaries hoop ik dat de Wood als nieuwe type toevoegen aan de game. Alles lijkt hout of metaal te zijn in de game, en een nieuwe type kan er weer iets moois aan toevoegen. Zeker de armored Pokémon. Wood of metal armor wellicht?
 • @blue_blade_3

  Zou Wood niet te gelijkend zijn aan grass wat sterktes en zwaktes betreft?
 • @blue_blade_3 Dat vind ik een interessante gedachte. Sowieso zou een nieuw type erg tof zijn, maar zoals Dragon_Martin hieronder aangeeft zit dat erg in de buurt van gras.

  Ik las ook een post op 4Chan van iemand die de namen had voorspeld en zei dat je je zesde pokémon kunt opgeven voor een item waarmee je tijdelijk een type toevoegt aan een andere pokémon. Ik heb het niet gebracht als nieuws, omdat de meeste dingen in de lijst onzin waren na het zien van de trailer, maar het is een leuke manier om de types weer op te schudden.
 • @Jack O
  Klopt dat het in de buurt van grass zit. Maar ground en rock zijn nou ook niet bepaald werelden van verschil. Ik zou het niet erg vinden in ieder geval
 • @Jack O

  Helemaal goed, heb t ook niet gepost om nog snel ff bij februari te horen. Maar goed om te horen dat we op 1 lijn zitten. Heel graag zie ik het zelf plaatsen van content weet terugkeren. Het in 'eigen beheer houden' vond ik altijd prettig
 • Misschien dat ze iets te nerdy reageren. Maar aan de andere heb ik zoiets van laat ze lekker zo los gaan. Ik ging zelf helemaal Gibbon ( en toen King Gidorah vol beeld kwam liet ik zelfs een stuk of 5 traantjes rollen )toen ik de 2de trailer van Godzilla : King of the Monsters zag
 • En mensen noemen mij een nerd omdat ik interesse heb in games… Jezus, die reactie zeg, zo overdreven en tenenkrommend. Zo bijzonder was die reveal ook niet eens, doe normaal joh.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren