1. WTF-update: Vikingen!!!

WTF-update: Vikingen!!!

Raytracing is zwaar en een mario-kaart van Nederland

De stagiaires van de gaming-redactie zijn deze week weer in de donkerste hoeken van het internet gedoken om de: raarste, grappigste en leukste memes te vinden. Hier zijn een aantal hoogtepunten van hun vondsten.

Dope!

WTF

Wow zieke raytracing!

WTF

*pienkt traantje weg

WTF

Fingers crossed

WTF

Who isn't playing it these days?

WTF

Very Realistic!!!

WTF

New Set-up!

WTF

Is het weer licht?

WTF

Assassin's Creed Overload!!!

WTF

The true viking

WTF

Valhalla zeit geprezen!

WTF

Mes! Op arm! Hype!

WTF

De vikingen komen!

WTF

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hoe dom zullen die Assassins zich uit de eerste game zich nu voelen, beetje een vinger inleveren voor een verborgen mesje :p
  • @benjaminben AC heeft niet zoveel meer te maken met sluipmoordenaars, als je het mij vraagt. Vind Origins en Odessey fantastisch, maar ik voel me niet bepaald een Assassin.

    Dit is ook gewoon een viking game met her en der een random Assassin's momentje. En zo'n slap lulverhaal over goddelijk fruit.

    Overigens vind ik dat niet erg hoor, heb er zin in, maar ik zou het ook willen spelen zonder Assassin's Creed in de titel
  • @BertdeVries

    Dat zou hen wel meer vrijheid geven om een toffe game te ontwikkelen. Ze zitten nu vast aan het hele AC gebeuren, had de game gewoon Vikings! geheten, dan had ik er meer zin in gehad dan ik nu heb. Daarbij zou het sowieso tof zijn wanneer Ubi haar formule eens los zou laten. Je stempel op iets drukken is prima, maar elke keer hetzelfde riedeltje herhalen vind ik minder tof.
  • Grappig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren