1. WWE 2K19-spelers kunnen strijden om één miljoen dollar

WWE 2K19-spelers kunnen strijden om één miljoen dollar

Versla 'The Phenomenal One' en maak kans

WWE 2K19-fans kunnen hun vaardigheden in de strijd gooien om kans te maken op een miljoen dollar. Hiervoor moeten ze het echter wél opnemen tegen AJ 'The Phenomenal One' Styles, een wereldberoemde worstelaar en huidig kampioen bij WWE.

Dat kondigt 2K aan op de officiële website. Hoewel de regels van de wedstrijd nog niet onthuld zijn is het wel bekend dat deelnemers een speciale, nog onbekende modus moeten spelen om kans te maken. Spelers die erin slagen de modus uit te spelen moeten vervolgens een video insturen waarin zij vertellen waarom zíj The Phenomenal One zullen verslaan.

In de halve finale nemen de semifinalisten het tegen elkaar op, waarna de winnaar in de finale speelt tegen AJ Styles. Als de worstelaar verslagen wordt neemt zijn tegenstander een miljoen dollar in handen.

Je kunt meedoen aan de wedstrijd als je in bezit bent van een PlayStation 4 of Xbox One en PlayStation Plus of Xbox Live. De deelnemende landen zijn: Nederland, België, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Ierland, Mexico, Nieuw Zeeland, Portugal, Singapore, Spanje en Zwitserland.

WWE 2K19

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ik vraag me af of het alleen maar ingame is of dat je het daarna echt moet opnemen tegen die dude 😄 dat zou wat zijn

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren