1. Vreemde WWE 2K20-glitches in beeld

Vreemde WWE 2K20-glitches in beeld

Geen beste scores voor de game

WWE 2K20 is deze week uitgekomen en spelers delen op social media allerlei bizarre glitches van de worstelgame.

De game is nog geen twee dagen uit en fans hebben al uitgebreide lijstjes opgesteld met de schijnbare oneindige glitches. WWE 2K20 wordt niet goed ontvangen onder gebruikers en heeft momenteel een voornamelijk negatieve gebruikersscore opSteam. De game krijgt door gebruikers op Metacritic een gemiddelde van 1.5 op PS4, een 1.3 op pc en een 0.0 op Xbox One. Het is niet lastig om te zien waarom dat precies is, er is namelijk genoeg videobewijs om dit aan te tonen. Twitter-gebruiker Shaq vindt bijvoorbeeld dat IGN de game maar vijf sterren moet geven op basis van deze beelden.

Reddit-gebruiker DazedRabbit opent een nieuwe Reddit-thread onder de naam 'WWE 2K20 is an absolute disaster', wat de plek is geworden geworden voor spelers om alle glitches te delen. Het grootste probleem schijnt in de animaties te liggen, waardoor personages van de ene naar de andere plek teleporteren, boven op de scheidsrechter gaan zitten of over het speelveld vliegen. Ook missen er bepaalde populaire modi zoals Create A Championship en door zelfgemaakte online arena’s. Veel van de personages hebben ook een mankement of twee, zoals het onderstaande kapsel van Hulk Hogan.

wwe 2k20

Spelers kunnen niet genoeg krijgen van het delen van deze glitches via Twitter en Reddit. Bekijk hieronder een paar van de meest opvallende glitches.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren