1. X-Men Dark Phoenix krijgt nieuwe trailer

X-Men Dark Phoenix krijgt nieuwe trailer

Film komt uit op 14 februari 2019

20th Century Fox heeft de nieuwe trailer voor X-Men Dark Phoenix onthuld. In de film ontwikkelt Jean Grey haar krachten waarna ze verandert in de Dark Phoenix. De film is de regiedebuut van Simon Kinberg. Verder doen Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters en James McAvoy mee in de film.

X-Men Dark Phoenix speelt zich bijna tien jaar na de gebeurtenissen van X-Men: Apocalypse. Wanneer tijdens een ruimtemissie de X-Men worden geraakt door een zonnevlam, verliest Jean Grey de controle over haar krachten waarmee ze de wereld in gevaar brengt. De X-Men staan voor een hartverscheurende keuze om misschien een van hun teamleden op te offeren om de wereld te redden.

Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Mjah, ik weet het niet. Na vroeger opgegroeid te zijn met de xmen comics heb ik totaal geen klik met de laatste films van xmen sinds de "reboot" met James mcavoy.
    Stiekem hoop ik dat Marvel de xmen in hun film universe gaan opnemen maar dan op hun manier. Ook die films kloppen niet met de strips maar hebben toch dezelfde chemie met de characters van de strips en heb ik die klik toch veel meer. Toen ik thanos zag zitten op het einde in zijn huisje bij het maisveld. kreeg ik toch echt kippenvel omdat hij daar ook zo zat in het einde van de strip infinity gauntlet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren