1. ‘Xbox-aankondigingen verschoven naar september’

‘Xbox-aankondigingen verschoven naar september’

Mogelijk geen evenement in augustus

Volgens ingewijde Shinobi zijn verschillende Xbox-aankondigingen verschoven naar volgende maand. Dat meldt hij op het forum Resetera.

“Dingen die gepland stonden voor deze maand zijn verplaatst naar volgende maand”, antwoordt de gebruiker op iemand die vraagt of het ‘augustus-nieuws’ is uitgesteld. In een ander bericht zegt Shinobi dat anders nieuws dat ‘de ronde doet’ later verschijnt.

Mogelijk doelt hij daarmee op de aankondiging van de Xbox Series S, de goedkopere variant van de Series X die recent wederom lekte. Volgens meerdere bronnen had Microsoft een evenement voor augustus gepland, dat dus mogelijk is verplaatst naar september.

Gisteren werd bekend dat Halo Infinite de lancering van de Xbox Series X niet haalt. Ook deelde Microsoft dat de console zelf in november verschijnt, in lijn met verwachtingen. Een exacte releasedatum en prijs zijn nog niet bekend.

Xbox Series X

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En 't spelletje gaat door. Ik denk dat Microsoft dit keer simpelweg niet als eerste met een prijs gaat komen en de aankondiging van Sony afwacht.
 • @Gaaiz

  En wat als Sony nou hetzelfde denkt? 🤣
 • @TommieNL
  Precies, waarom denk je dat 't allemaal zo lang duurt! ;)
 • @Gaaiz

  Met het slechte nieuws van vandaag kunnen ze die extra tijd ook goed gebruiken om hun presentatie aan te passen.

  Halo was uiteindelijk de opvulling en enigste gameplay footage van hun laatste show.
 • @Don Carpaccio
  Er was meer gameplay, maar ik snap je punt!
 • Nou ben benieuwd of ze nog met een WOW moment komen. Ook al komt de nieuwe Xbox gewoon in huis. Ze hebben tot nu toe nog niks laten zien waar je het grote publiek mee trekt. Voor mij is fable en Forza al genoeg maar snap dat anderen daar anders over denken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren