1. Xbox en Bethesda zouden hun E3-livestream op 13 juni kunnen houden

Xbox en Bethesda zouden hun E3-livestream op 13 juni kunnen houden

Jeff Grubb laat weer van zich horen

Op zondag 13 juni zou de E3-livestream van Xbox en Bethesda wel eens uitgezonden kunnen worden.

Dat claimde VentureBeat-journalist Jeff Grubb in een recente livestream. Volgens hem kondigt Microsoft de datum en tijd later deze week officieel aan. Grubb lekt wel vaak (correcte) informatie over games en consoles, met name over zaken gerelateerd aan Xbox.

Volgens Grubb wordt de show ergens in de ochtend gehouden voor Amerikanen, waardoor de livestream in de middag of het begin van de avond in Nederland te zien zou zijn. Microsoft zelf heeft de livestream echter nog niet aangekondigd.

Eerder werd al bevestigd dat Microsoft en Bethesda dit jaar samen een persconferentie houden. Eerder dit jaar was de overname van Bethesda door Microsoft namelijk rond.

Het is niet bekend wat Microsoft en Bethesda tijdens de mogelijke livestream gaan tonen. Halo Infinity lijkt vrij zeker, aangezien de game eigenlijk vorig jaar uit had moeten komen en nu voor dit jaar gepland staat. Ook gaan er al geruime tijd geruchten over een nieuw deel de Forza Horizon-reeks. Verder hopen veel gamers dat Starfield, de nieuwe ruimtegame van Bethesda Game Studios, getoond gaat worden.

E3 is dit jaar na een jaar afwezigheid terug, zij het alleen digitaal. De show wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden middels diverse livestreams. Zo is bekend dat Ubisoft op 12 juni een Ubisoft Forward-livestream uitzendt. Op 10 juni zendt presentator Geoff Keighley de 'Kick-Off livestream' van Summer Game Fest uit, waar ook diverse aankondigingen gedaan moeten worden.

xbox

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren