1. Xbox-evenement wordt afgetrapt met Inside Xbox-stream

Xbox-evenement wordt afgetrapt met Inside Xbox-stream

Genoeg nieuws te zien op donderdagavond

Voor diegenen die niet bij het X019-evenement kunnen zijn dit jaar is er nog altijd de mogelijkheid om mee te kijken met de Inside Xbox-stream die reeds is aangekondigd.

De stream start om 21:00 uur Nederlandse tijd en er worden verscheidene aankondigingen gedaan. Er wordt onder andere gesproken over twaalf Xbox Game Studios-titels, zo wordt vermeld in de tweet van Xbox. Deze twaalf titels omvatten nieuwe titels, bekende titels en ook pc-titels, maar om welke het precies gaat, is niet aangegeven.

Tevens worden er pc- en console-games bekendgemaakt voor de Xbox Game Pass en natuurlijk nieuws over xCloud, de toekomstige gamestreamingdienst van Microsoft, die net als Google Stadia de gebruiker in staat stelt om games via internet te spelen op allerlei apparaten.

Eerder was al aangekondigd dat verschillende demo’s beschikbaar zijn tijdens het evenement in London voor de aanwezigen. Games zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, Gears 5, Bleeding Edge, Project Resistance en Microsoft Flight Simulator. In totaal zijn er vierentwintig demo’s beschikbaar tijdens het evenement. Naast de games zijn er ook verschillende panels waar ontwikkelaars praten over de verschillende games waar Xbox mee bezig is.

Alle omzet van de kaartverkoop gaat dit jaar naar het goede doel SpecialEffect, dit goede doel creëert gepersonaliseerde game-opstellingen voor gamers met een fysieke handicap.

Bekijk donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd de stream via InsideGamer en chat mee. De stream is tevens te bekijken via de Xbox en Mixer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • '12 Xbox Game Studios titles (including new reveals…'

  Waarschijnlijk word ik weer zwaar teleurgesteld, maar wat hoop ik op een Banjo game zeg…
 • @Piet S.

  Misschien wordt je opgevrolijkt hiervan: Tunic is bevestigd voor XO19 ;)

  Vorige titels als Below en Ashen kregen opeens een verrassend snelle release, dus ik hoop stiekem dat Tunic in december gedropt wordt.
 • @That Mr Awesome

  Oeh, dat is wel positief! Een game waar ik zeker naar uitkijk!
 • @Piet S.

  Je moet ook overstappen op PS😆

  Kun je Ook Death Stranding spelen😂
 • @Monojaxx

  Ik hou het bij de Switch en X1. :P
 • @Piet S. Death Stranding aankondiging voor op Xbox
 • @mightybundy

  Dan komt ie nog niet in huis. 😝
 • Ik ben benieuwd of het een spektakel wordt. Microsoft heeft een nogal Amerikaanse manier van hypen. Wellicht marketing technisch slim, maar je moet de verwachtingen altijd even temperen.
 • @Gaaiz
  Tot nu toe zijn die Xbox Insides een beetje vorm over inhoud. Ze presenteren het op een manier dat het heel wat lijkt, maar de content valt me vaak tegen.

  Ook nu is de line-up weer weinig tot de verbeelding sprekend. Battletoads, AoE en dergelijke titels ga je het grote publiek niet mee winnen.

  Ori is de dragende game, en die is mega vet, maar als de nog niet onthulde games daar niet bij in de buurt komen is het geen sterke line-up. En ik betwijfel of Xbox in Londen het een moment vindt om iets huge te onthullen…
 • @Gaaiz Even off topic, maar wist je dat stardew valley nu multiplayer heeft op de Xbox? ;)
 • @Robskeee
  Ja, ik las 't net! Maar om 'm nou nogmaals aan te schaffen op de Xbox naast de Switch.. Hopen dat ie donderdag voor Gamepass wordt aangekondigd? :)
 • @Gaaiz Oh ik vind het zeker de moeite, ik heb hetzelfde gedaan maar dan andersom. Vind alleen nu met coop een stuk fijner op de Xbox.
 • Nooit echt enthousiast over die Xbox inside evenementen. Het enige wat ik vaak mee pik zijn de nieuwe gamepass games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren