1. Xbox Game Pass voor pc vanaf volgende week tien euro per maand

Xbox Game Pass voor pc vanaf volgende week tien euro per maand

Bètaperiode voorbij

De prijs van Xbox Game Pass voor pc stijgt vanaf 17 september van €3,99, naar €9,99 per maand.

Op Twitter laat Microsoft weten dat Xbox Game Pass voor pc de bètafase verlaat en dat de prijs mee zal stijgen. Op de officiële website van Xbox Game Pass is te lezen dat de tijdelijke prijs van €3,99 per maand wordt vervangen door de werkelijke prijs van €9,99 per maand.

In het bericht staat geschreven dat huidige gebruikers van het abonnement de instapprijs blijven betalen tot de volgende betaalperiode. Vanaf het volgende betaalmoment moeten ook zij de volle mik betalen.

Gister werd bekendgemaakt dat EA Play voortaan inbegrepen is bij de Xbox Game Pass Ultimate.EA's dienst komt dit najaar zowel naar Xbox Game Pass Ultimate als Game Pass voor pc.

EA Play geeft spelers toegang tot ruim 60 EA-games, verschillende trials en extra content. Microsoft voegt daaraan toe dat verschillende titels uit de bibliotheek ook speelbaar worden op Android-apparaten via Project xCloud.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Haha, ook hier een frappante titel. Waarom geen focus in de titel dat Gamepass voor PC uit bèta gaat, en daarmee de "reguliere" prijs wordt aangehouden.
  • @Gaaiz
    Omdat ze eerst 3,99 vroegen en het aanbod op PC is een stukje minder dan op console. Ik ga het in ieder geval stoppen, misschien als ik een XSX koop dat ik het weer aanzet. Gold moeten ze nu echt trouwens afschaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren