1. Xbox Game Showcase bevat alleen maar games

Xbox Game Showcase bevat alleen maar games

Aanstaande donderdag is het zover

De aanstaande Xbox Games Showcase duurt ongeveer een uur en draait alleen om de games.

Dat wordt gemeld door Microsofts Aaron Greenberg op Twitter. "De show heeft één focus: games. Geen zakelijk gepraat, geen apparaten of ander nieuws, alleen maar games. Een hele show die ongeveer een uur duurt, gericht op games. Hopelijk genieten jullie er van!"

De Xbox Game Showcase wordt donderdag 23 juli om 18:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via YouTube en Twitch. Een uur daardoor start journalist Geoff Keighley met een pre-show via Summer Game Fest. De Xbox Game Showcase moet een uitgebreid aanbod aan games voor de aankomende Xbox Series X-console tonen, waaronder Halo Infinite en Senua's Saga: Hellblade 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik vind een uurtje wel krap zeker als ze ook gameplay willen tonen. En Halo gameplay willen laten zien. Ik hoop eigenlijk een anderhalf uurtje iets meer de tijd nemen.
 • @smaakmaker

  Denk dat een uur nog best wel lang is als je geen randzaken en verkooppraatjes krijgt tussendoor. Zeg dat ze gemiddeld 5 minuten pakken voor een game dan heb je al 12 games, en bij 3 minuten 20 in het uur.
 • Aan de ene kant jammer, maar de geruchten waren al dat de Series S in augustus wordt aangekondigd. Dus dit past dan in het plaatje. Aan de andere kant meer tijd voor games, maar dan moet er wel genoeg content zijn om het hele uur te te vullen en interessant te houden.
 • @Gaaiz

  Ik vind een uur juist een beetje krap. Ze gaan gameplay van Halo tonen dat duurt ook wel een kwartier minimaal denk ik. Dan heb je nog 45 minuten de tijd. En neem aan dat ze van sommige nieuwe games ook wel gameplay willen laten zien. Of worden het alleen maar trailers van de games en gameplay later. Ik ben wel reuze benieuwd.
 • @smaakmaker
  Het is wel krap maar als ze het goed doen kan het ook sweetspot hebben. Halo 5 gewoon video-aankondiging van 2 minuten gevolgd door 5 minuten speelsesie in campaign. Gewoon daarmee beginnen en je bent na een minuut of negen toe aan 3 trailers van games in ontwikkeling.
  Planning komt dan uit dat je na 20 minuten op de klok door kan naar een volgende speelsessie van een game. Ook gewoon kort, bondig en smakend naar meer maar wel waar grafische power afspat. Iets van een nieuwe Forza M. Dan weer een trailer of drie van een paar andere games. Dan nog 2 aankondigingsteasers. En je sluit af met een speelsessie van een derde totaal nieuwe IP. Rest je nog om iets te roepen over de releasedatum. Prijs nog lekker mee wachten.
  Denk dat je t dan met een minuut of 55-70 goed voor elkaar hebt.
 • Ik heb er zin in!
 • Als ik 1 seconden van een "mogelijke" nieuwe fable game zou zien ben ik al blij. Plead fable
 • @BrutalRage

  Ik heb dat met Banjo Kazooie als ik daar titel van Banjo Kazooie are back wordt ik lijp.
 • Ben erg benieuwd, gameplay van Halo Infinite natuurlijk maar vooral de dingen die nog niet aangekondigd zijn. Waar Obsidian en Playground mee bezig zijn bijvoorbeeld.
 • Ben benieuwd met welke games ze allemaal komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren