1. Dit zijn de Xbox Games with Gold voor december

Dit zijn de Xbox Games with Gold voor december

De volgende lading gratis games

De Games with Gold die Xbox Live Gold-leden in december kunnen downloaden zijn bekend. Microsoft brengt zoals gewoonlijk vier gratis titels uit.

Van 1 tot en met 31 december kan Qube 2 voor Xbox One worden gedownload. De Xbox 360-versie van Dragon Age 2, die via backwards compatibility ook op Xbox One kan worden gespeeld, is van 1 tot en met 15 december beschikbaar.

Van 16 december tot en met 15 januari kan de winterse 2D-platfomer Never Alone gedownload worden en van 16 tot en met 31 december is de originele Xbox-versie van Mercenaries: Playground of Destruction verkrijgbaar. Ook deze is via backwards compatibility op Xbox One te spelen.

De Games with Gold van november zijn nu nog beschikbaar, maar verdwijnen binnenkort. Dante's Inferno en Battlefield 1 zijn tot en met 30 november verkrijgbaar en en Race the Sun is tot met 15 december gratis te downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Pfff weer een bagger maand.
    Microsoft moet is een een voorbeeld nemen van Sony want de games die gratis zijn. Zijn vaak super oud of super raar. Terwijl Sony regelmatig goeie titels gratis erin gooit. En vaak ook betere week deals.

    Ik ben geen Sony wannabe. Ik speel altijd Xbox. Maar het gaat steeds meer achteruit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren