1. Xbox Games With Gold voor februari bekend

Xbox Games With Gold voor februari bekend

Major Nelson brengt het nieuws

Microsoft heeft de Xbox Games With Gold voor februari bekendgemaakt. Via Twitter kondigde Larry 'Major Nelson' Hryb de gratis titels voor Xbox Live Gold-leden aan.

Vanaf 1 februari tot en met 28 februari kunnen Gold-leden de Castlevania-achtige game Bloodstained: Curse of the Moon downloaden. De tweede Xbox One-game is Super Bomberman R, die vanaf 16 februari tot en met 15 maart beschikbaar is.

De Xbox 360-versie van Assassin's Creed Rogue, niet te verwarren met de Xbox One-remaster is vanaf 1 februari tot en met 15 februari verkrijgbaar, terwijl de originele Xbox-game Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy van 16 tot 28 februari te verkrijgen is. Deze laatste twee titels zijn zoals gewoonlijk via backwards compatibility gewoon te spelen op Xbox One.

Tot en met 31 januari kunnen Gold-leden Celeste en Far Cry 2 downloaden. Tot en met 15 februari is WRC 6 nog beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Van wie bij het AC-team van Ubisoft heeft Microsoft toch belastende foto's?
  • Lekkere maand zeg! Past helemaal in mijn straatje😄
  • Iedereen die het nog niet gedaan heeft, GA CELESTE SNEL DOWNLOADEN EN SPELEN!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren