1. Xbox geeft twee Game of Thrones-consoles weg

Xbox geeft twee Game of Thrones-consoles weg

Geïnspireerd door huis Targaryen en de Night King

Xbox geeft een door Game of Thrones geïnspireerde Xbox One weg. Op de console is het logo van het huis Targaryen te zien.

Xbox plaatste onlangs een teaser op Twitter, waaruit te halen was dat het bedrijf een samenwerking met Game of Thrones aanging. Veel fans zagen de console aankomen, maar hoopten op een andere soort samenwerking. Eerder kwamen er namelijk berichten naar buiten, waarin vermeld stond dat George R.R. Martin een game aan het ontwikkelen was met de makers van Dark Souls. Fans hoopten hierdoor op een Game of Thrones-game voor de Xbox One. Voor nu moeten ze helaas een beetje teleurgesteld worden, maar ze kunnen wel de console winnen.

got

De console met het Targaryen-logo is niet de enige console die spelers kunnen winnen. Er is ook een Xbox One die geïnspireerd is door de Night King. De Targaryen-versie is bedekt met leren drakenschubben en uiteraard het logo. Om deze console te winnen moeten fans de Tweet retweeten, het Xbox-account volgen en de hashtags #GamerThrones en #Sweepstakes gebruiken. De andere console is gedecoreerd met een soort tin metaal en moet de uitrusting van de Night King repliceren. Om de Night King-versie te winnen moeten spelers de Facebook-post liken.

got

Dit is echter niet alles. Xbox sluit de blogpost over de consoles namelijk af met: “Als dat niet genoeg Game of Thrones-actie is voor je, dan hebben we nog een verassing voor fans. Hou Xbox Wire de week in de gaten voor meer informatie hierover.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Ik heb mee gedaan of is deze aktie weer alleen beschickbaar voor amerika en canada?
 • @Tepelstreeltje
  Nope, voor elk land waar Xbox Live werkt :)
 • @CyberMaranoid Ah dat is mooi :)
  Meschien dat ik dan kans maak maar dat is vast vrijwel klein maar het is het proberen waard!

  Nee want bethesda is nu bezig met een win aktie voor de dreamcast in the thema van rage 2 maar in principe is het een ingebouwde pc met een dreamcast rage 2 case lol.
  Maar dat win aktie is alleen voor amerikanen & canadezen toegangelijk op een of ander manier.
 • zo gaaf

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren