1. Xbox heeft nog verrassingen voor 2021, 'beginnend bij de Game Awards'

Xbox heeft nog verrassingen voor 2021, 'beginnend bij de Game Awards'

Goede tease

Microsoft heeft nog verrassingen op stapel voor 2021. De eerste onthulling zou komende donderdag- op vrijdagnacht al moeten plaatsvinden tijdens de Game Awards.

In een nieuwsbericht op zijn eigen site spreekt een vertegenwoordiger van Microsoft over de verwachtingen voor 2021. Zo wordt gesproken over de terugkeer van Master Chief in Halo Infinite en de release van Psychonauts 2. Maar ook 'een aantal verrassingen die we nog niet hebben aangekondigd'.

Het bericht wordt afgesloten met de woorden: "Blijf ons volgen, beginnend bij The Game Awards morgen, voor meer verrassingen." Daar mag uit geconcludeerd worden dat Microsoft tijdens de livestream van de prijsuitreiking een game zal onthullen.

Microsoft geeft verder aan dat er dertig stukken nieuwe content komen naar meerdere games die eerder zijn verschenen. Zo komt er nieuwe content naar Forza, Sea of Thieves, Grounded en meer. Ook vertelt het bedrijf dat we in 2021 meer zullen horen van Xbox Game Studios en het net aangekochte Bethesda.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren