1. Xbox-hoofd reageert op Perfect Dark- en Fable 4- geruchten

Xbox-hoofd reageert op Perfect Dark- en Fable 4- geruchten

Ga alsjeblieft niet te veel hopen

Aaron Greenberg, het hoofd van marketing bij Xbox, heeft gereageerd op de geruchten over Twitter-accounts van Fable 4 en Perfect Dark die fans lieten speculeren over mogelijke nieuwe games die in ontwikkeling zijn.

Fans hebben Twitter-accounts gevonden van zowel Fable als Perfect Dark. Volgens Greenberg is het Perfect Dark-account van een fan. Dit account werd gevolgd door Xbox-veteraan Ken Lobb dat geruchten deed oplaaien over de legitimiteit van het account. Volgens Gamespot heeft de beheerder van het account gezegd het account over te dragen aan Microsoft, maar dat is nog niet gebeurd.

Het inactieve Fable 4-account is wel van Xbox zelf, maar volgens Greenberg is dat voor de ip-bescherming van games op social media. “Ik weet dat iedereen hongerig is voor nieuws, maar het spijt me dat dit je hoop heeft opgewekt”, zegt Greenberg op Twitter. “Deze accounts zijn al jaren inactief en zijn alleen gemaakt om onze ip-merken te beschermen.” De tweet van Greenberg is hieronder te bekijken.

Meer informatie over de first party-games voor de Xbox Series X wordt in juli onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Hoop dat deze Ips van Xbox samen met Banjo kazooie toch weer eens de liefde krijgen die ze verdienen. Want Xbox doet bijna niets de laatste jaren met deze mooie ips. Terwijl ze een schrijnend te kort aan goede first party games hebben. Dus ik hoop in juli dat Double Fine Banjo Kazooie weer op de kaart zet. De Forza Horizon studio alle middelen heeft gekregen om Fable terug op de kaart te zetten. En dat die nieuwe studio de middelen heeft gekregen om van Perfect dark iets geweldigs te maken. Zou de Xbox line up zo veel diverser en beter maken.
 • Is het Xbox hoofd niet Phil Spencer?
 • @Robskeee deze is hoofd marketing, niet van het ganse departement. Phil Spencer is idd het hoofd van Xbox.
 • Dat legt niet uit dat de placeholders er sinds maart 2020 en juni 2020 staan……….. Waarom dan niet eerder? Het is niet dat de games zo nieuw zijn. Fable 3 is jonger dan Twitter. Deel 2 ook zelfs.
  Sorry XBOX, maar dit is een halve leugen die zo duidelijk is dat je neus ervan groeit.
  "Inactive for years" ja…
 • @Ardyn wat moeten ze dan zeggen? "Ja we gaan ze maken en kondigen ze bij deze aan." Dat haalt een beetje de shine van het hele geheel af.
 • @MythicZ

  Oh, dat bedoel ik er zeker niet mee! Al zou ik het liefst willen dat ze beter niets zeggen of een stille hint geven, Fable wordt bijvoorbeeld al ruim een jaar geteased.
  De aankondigingen zouden in een paar weken kunnen zijn, dus het nog een teaser kan geen kwaad.
  Om overduidelijk te liegen vind ik persoonlijk juist jammer, al begrijp ik de keuze natuurlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren