1. Xbox-launchgame The Ascent uitgesteld naar 2021

Xbox-launchgame The Ascent uitgesteld naar 2021

Cyberpunk

De actie-RPG in cyberpunkstijl The Ascent komt niet meer uit bij de release van de Xbox Series X en S. Het spel van ontwikkelaar Neon Giant is uitgesteld naar 2021.

Er werken maar elf mensen in het team van Neon Giant, maar de ontwikkelaar zegt ambitieus te zijn met de game. "Met verwoestbare omgevingen, solo- en coöp-gameplay, bionische verbeteringen, aanpasbare wapens en een verhaal dat je meeneemt van de diepe sloppenwijken tot luxueuze sferen, heeft het team een levende cyberpunk-wereld gemaakt die kan wedijveren met de beste scifi-boeken."

The Ascent werd aangekondigd tijdens de eerste Inside Xbox-stream over de next-gen consoles. Heel het spel kan alleen of tot en met vier spelers online of lokaal gespeeld worden. Een precieze releasedatum is nu niet bekend, maar het spel zal uitkomen op Xbox One, Xbox Series X en S, en pc. Ook is het spel direct bij launch beschikbaar via Game Pass.

In een nieuwe video laat Neon Giant een stuk gameplay zien van de rpg, die vanuit isometrisch standpunt wordt gespeeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Jammer, maar helaas. Genoeg andere games om te spelen. :D
  • Haha, de enige game van de 3rd party presentatie die me een beetje leuk leek. Ach ja.. Zoals hierboven aangegeven, 't is niet alsof we tekort komen.
  • Weer een launch game minder bij beide kanten.
  • @LosPilotas

    Gelukkig dat je beide partijen betrekt. Kerk in het midden houden. Vrede.
  • Blijft weinig over zo… er werd van alles aangekondigd, maar nu blijkt veel dus niet de launch te halen. Ik zou eerlijk gezegd even niet weten waarom je op dag 1 een next-gen console zou moeten halen (afgezien van upgrade voor backwards compatible games). Nu wordt het ons toch makkelijk gemaakt omdat er geen exemplaar meer te krijgen is…
  • Blijft niet veel over zo…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren