1. Xbox Lockhart benoemd in Windows-code

Xbox Lockhart benoemd in Windows-code

Lockhart staat tussen de bestanden

De mysterieuze Xbox Lockhart staat vermeld in de Windows Code Libraries. Een security researcher vond de code tussen de bestanden.

De Xbox Lockhart is nog niet officieel aangekondigd door Microsoft, maar is volgens meerdere berichten een goedkopere, minder krachtige versie van de Xbox Series X die later dit jaar uitkomt.

Eerder dit jaar zei nieuwsplatform Windows Central gesproken te hebben met ontwikkelaars die met de Lockhart-console bezig waren. Nu heeft security researcher TitleOS de naam van Lockhart gevonden in de Windows Code Libraries gevonden, de broncode van het bekende besturingssysteemvan Microsoft. De tweet is hieronder te bekijken.

De Xbox Series X moet ergens dit najaar uitkomen. De Xbox Lockhart is nog niet officieel aangekondigd door Microsoft. Wanneer en of dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ps5 presentatie is 11 juni btw.
  • Zo mysterieus is lockhart niet hoor… Waarom is alles op IG, "mysterieus" of "geheim"?
  • Voor hetzelfde geld zit dit nog in de broncode maar zijn ze ondertussen van het plan afgestapt.
    Maakt me persoonlijk weinig uit want ik ga sowieso voor de Series X

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren