1. Gerucht: In mei verschijnt er een Xbox One zonder disk drive

Gerucht: In mei verschijnt er een Xbox One zonder disk drive

Een console voor mensen die niets met fysieke games hebben

Ergens in mei zou er een Xbox One S zonder disk drive uitkomen. Dat claimt Windows Central.

Vorig jaar waren er al geruchten over een Xbox One-console zonder disk drive met de codenaam 'Xbox Maverick'. Windows Central claimt nu dat de console Xbox One S All-Digital Edition gaat heten en ergens begin mei uitkomt. Reserveringen voor de console zouden in april starten.

Windows Central heeft verder nog geen details over de console, die bedoeld moet zijn voor mensen die games alleen digitaal kopen en spelen, gegeven. Ook een prijs is nog niet bekend, al lijkt het logisch dat de console goedkoper wordt dan de Xbox One-modellen met disk drive. Microsoft zelf heeft overigens nog niet bevestigd dat de console bestaat.

Xbox One S

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lijkt mij dat deze vooral gemaakt wordt voor de Gamepass service, en zou me niets verbazen dat deze ook is voorbereid voor de streaming service.
    Zolang er een variant met discdrive is lijkt me dit een goed plan. En hierdoor denk ik dat de verkoopprijs rond de 120 euro kan gaan zitten.
  • @Gaaiz

    En een goed moment om in verschillende markten de animo en infrastructuur voor digital only te peilen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren