1. Xbox Series X-game The Medium komt pas in januari 2021 uit

Xbox Series X-game The Medium komt pas in januari 2021 uit

Kijk uit, daar komt Cyberpunk 2077!

The Medium is uitgesteld naar 28 januari 2021.

De game stond eerst gepland voor 10 december, een maand na de release van de Xbox Series X. Bloober Team geeft op social media aan dat het uitstel te maken heeft met het coronavirus, alsmede de releases van andere games rond dezelfde periode. Daarmee lijkt de ontwikkelaar te doelen op Cyberpunk 2077, dat onlangs is uitgesteld naar 10 december.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. Een opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. De game komt naar Xbox Series X en S ook naar pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik denk dat het slim is om series x pas over een jaar te kopen als er meer exclusief zijn 🤦‍♂️
 • @dennis070

  koop gwn n Ps5 das het beste echt waar voor je geldt
 • @Granny-Natsie geld met dt, zinsconstructies van een 10-jarige … sorry dat ik jouw financieel advies liever niet volg hoor :-D
 • @Mr.Happy

  Ja srry hoor ik ben niet lang naar school geweest als jullie dacht dat niemend dat zou merken omdat hier ook zo veel domme reacties staan van xbox fanboys

  eender hoe is de playstation 5 de juiste keuze en is xbox gewoon niet goed omdat playstation beter is altijd al geweest en dat zal altijd zo blijven en dat komt dan voornamelijk doordat mensen die voor n playstation 5 gaan slim zijn en ja zo gaat dat nu eenmaal zeg ik zo
 • @Granny-Natsie
  Nou nou nou, wat een taal weer. Zullen je ouders niet blij mee zijn lijkt me.
 • @Granny-Natsie

  Slim zijn en dan met deze tekst komen.
 • @Granny-Natsie shiiiiiitttt. Not sure if retard, or if trolling level over 9000.
 • @Granny-Natsie lol, wat een geweldig goeie argumenten heb je daar toch. Knap hoor.

  Dit zijn duidelijke argumenten waarmee je mij en ongetwijfeld veel anderen overtuigd hebt. Dank voor deze diepzinnige en goed geargumenteerde comment :-)
 • @Granny-Natsie ik koop zoizo allebij maar moet wel wat exclusief hebben om te spelen ps5 staat zoizo op nr 1 voor mij op.dit moment
 • Jammer, had zin deze rond kerst te spelen. Maar ja waarschijnlijk toch te druk met Cyberpunk:)
 • ik dagt dt de XSX meer geheugen hat dan de Ps5;;; lolz


  nu zit je met al dat geheugen mar de games zijn er niet
 • @Granny-Natsie

  Zijn meer dan genoeg games, maar het is ook maar net wat je wel en niet wilt zien.

  En tevens heeft geheugen niks met de hoeveelheid van games te maken.
 • @Gourami
  Meer dan games genoeg?
 • @Jowy genoeg meer dan games?
 • @Liquidshake

  Games genoeg meer dan?
 • @Jowy

  Meer dan genoeg ja.
  Ik heb het gewoon over games niet over exclusieve games.
 • @Gourami
  dat vind jij dan. Ik zie er niet veel.
  Ik bedoel dan: games om al een next gen console voor aan te schaffen. Gears of war heeft een mooie update gekregen, leuk mssn wel als zoethouder.
  AC is crossgen en voor mij niet echt de moeite om een next gen console voor te hebben.

  Enige next gen game die ik de moeite vind is Demon souls (voor sommige mssn spiderman).
  Wat cyber punk betreft, die next gen update verschijnt ook pas volgend jaar.

  Vrij mager jaar wat betreft next gen. Al is het misschien een goed moment om zowel op xbox als op ps5 nog eens een van de oude klassiekers gaan te spelen met hogere framerate.
 • @Jowy

  Allemaal leuk en aardig maar ik zeg nergens dat er genoeg games zouden zijn om een Xbox of Playstation nu al aan te schaffen.

  Het probleem is een beetje dat mensen wat lezen en er dan zelf van alles en nog bij verzinnen.

  Ik zei alleen dat er meer dan genoeg games zijn.

  Het is niet zo dat je totaal geen games hebt om te spelen. Vooral al door de BC van beide. Dat iemand daar wel of niet meteen genoegen mee neemt. Is voor zichzelf.

  Voor zowel de PS5 als de Xbox Serie zijn nog niet echt games meteen vanaf launch dat je zegt ik moet meteen zo ding in huis halen.

  Ik reageer alleen maar op een stom zinnige fanboy reactie, waarop ik zeg dat er meer dan genoeg games zijn.

  En dat andere het dan over exclusieve games ineens hebben of over games die een aanschaf meteen rechtvaardigen vanaf launch kan ik vrij weinig aan doen.
 • @Gourami
  Eigenlijk heeft de Xbox nog Gears Tactics als nieuwe game.

  De PS5 heeft een remake en Spider-Man DLC.

  Daarnaast zien multiplats er op de XSX beter uit en niet dat het mij boeit, maar ze laden ook iets sneller en dat met die snelle PS5 SSD.
 • De PS5 heeft Spider-Man Miles Morales, Sackboy, Atro's Playroom en Demon's Souls. Ze hebben ook gameplay getoond van Ratchet and Clank 2021.

  De Xbox heeft Gears Tactics, afschuwelijke graphics getoond van het uitgestelde gedrocht: Halo en de games die ze aangekondigde, hadden geen gameplay beelden. Zelfs de developers weten het nog niet zeker in welke richting ze moeten gaan. Dat heb je met een console die te vroeg uitkomt! Maar hey: Power Your Dreams!

  Ik koop ze wel later. De PlayStation 5 is een ideale 2020 console. Xbox kan wachten totdat RARE weet wat ze gaan doen met EVERWILD en Obisidian Grounded dropt en zich 100% focust op AVOWED.

  EN ik ben er zeker van dat Xbox Series X een geweldige console wordt. Maar nu roep je iets te snel en "te hard van de daken".

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren