1. Wereldrecord Gamerscore verbroken op Xbox One

Wereldrecord Gamerscore verbroken op Xbox One

Ray Cox bereikt mijlpaal van twee miljoen Gamerscore

Xbox-speler Ray Cox, ook wel bekend als 'Stallion83', heeft zijn eigen wereldrecord verbroken in het behalen van het hoogste aantal in Gamerscore op Xbox. Cox bereikte een totaal van twee miljoen punten op de console.

Op het moment dat Cox de mijlpaal bereikte, was hij aan het streamen op Twitch. Tijdens het behalen van twee miljoen Gamerscore speelde Cox Halo 2 uit de Master Chief-collectie. Cox zegt tegen Guinness World Records dat hij specifiek deze game koos voor het behalen van dit record, omdat het zijn favoriete franchise is.

Hieronder volgt de clip van het moment dat Cox zijn nieuwe wereldrecord vestigde.

De eerste achievement van de Xbox-speler dateert uit 22 november 2005. Toen kreeg Cox een achievement in Hexic HD voor het vrijspelen van de Closter Buster. Zijn eerste wereldrecord werd behaald in 2014. Toen behaalde hij één miljoen Gamerscore en kreeg hij als beloning een levenslang lidmaatschap op Xbox Live Gold. Op de vraag of hij van plan is om voor drie miljoen Gamerscore te gaan, antwoordt Cox daar niet zeker van te zijn, maar benadrukt hij zijn liefde voor videogames en achievements en dat hij niet stopt met het spelen en behalen van deze doelen.

Bron: Kotaku

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Doet die kerel niks anders dan sporten en gamen of zo?
  • @barton Waarschijnlijk niet.
  • Wat een held..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren