1. Microsoft spoort ontwikkelaars aan om next-gen upgrades gratis te houden

Microsoft spoort ontwikkelaars aan om next-gen upgrades gratis te houden

Niet verplicht

Microsoft spoort ontwikkelaars aan die bezig zijn met cross-gen games om de upgrades voor de Xbox Series X gratis te houden. Dat meldt de Videogames Chronicle.

Microsoft vraagt ontwikkelaars die op dit moment bezig zijn met cross-gen games om de next-gen update gratis te maken volgens het nieuwsplatform. Of ze dat nu doen via Xbox Smart Delivery of via hun eigen manier, dat maakt niet uit. Kosteloos upgraden naar de next-gen versie is echter niet verplicht, dus het ligt aan de ontwikkelaars of ze de upgrades gratis willen maken.

Smart Delivery maakt het voor Xbox-fans mogelijk om een game één keer aan te schaffen. Een game die je aanschaft voor de Xbox One kan op de Series X vervolgens kosteloos een upgrade krijgen.

Ontwikkelaars kunnen er ook voor kiezen om spelers, met de game voor huidige consoles, korting te geven voor de next-gen versie of upgrade. Daarnaast kunnen ze er ook voor kiezen dezelfde weg in te slaan als NBA 2K21 en de huidige-gen-versie samen met de next-gen versie te verkopen.

De komende tijd gaan we zien wat de upgradeplannen zijn van de grote uitgevers. Het is al bevestigd dat Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, Marvel's Avengers, Halo Infinite en een aantal anderen Smart Delivery gaan ondersteunen. Welke games dat nog meer gaan doen is nog niet bekend.

Xbox Series X

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren