1. Preloaden van Game Pass-games nu mogelijk dankzij Xbox-update

Preloaden van Game Pass-games nu mogelijk dankzij Xbox-update

Ook voegt de update nieuwe dynamische thema's toe

De Xbox One, Xbox Series X en Series S hebben een systeemupdate gekregen die het onder andere mogelijk maakt om Xbox Game Pass-spellen te preloaden.

Er is nu een nieuw gedeelte in het Xbox Game Pass-menu te vinden met spellen die binnenkort uitkomen. Via dit gedeelte kunnen gamers spellen alvast downloaden en installeren, zodat men op release meteen aan de slag kan.

De update voegt ook nieuwe dynamische thema's toe aan de console. Microsoft belooft er in de toekomst nog meer uit te brengen. Verder staat er in de hoek van het beeldscherm wanneer men het Xbox-menu tijdens een game aanzet ook of een spel gebruikmaakt van de Auto HDR-optie. Verder wordt er bij spellen een badge weergegeven wanneer ze geoptimaliseerd zijn voor Xbox Series X en S.

Op de Xbox-site is meer informatie over de update te lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Morgen Dragon Quest erbij. En de backlog groeit en groeit…
 • Oeh nice, heb helaas geen ruimte meer over.

  Merk wel dat ik door GamePass echt alles tegelijkertijd wil spelen en dan ook nog eens die Black Friday Sale. Heb die extra HDD nodig.
 • @CerandoX.nl
  Prik er een externe 1TB SSD bij! Voor ~90 euro ben je wel klaar, en Xbox One games laden vrijwel net zo snel als via de interne SSD.
 • @Gaaiz
  Vindt het dan zonde om die 90 euro uit te geven aan zo een schijf. Geef dan toch liever meer uit voor een interne, maar ik weet het nog niet.
 • @CerandoX.nl

  Ik voorzag dit al, blij dat ik direct de 1TB van seagate had gehaald ;)
 • Is wel een mooie optie, alvast Call of the Sea die volgende week uit komt kunnen preloaden.
 • Leuk maar ik zou liever zien dat ze het quick resume eens aanpakten. Zelfs na ff youtube kijken moet ik mijn games weer van voren af aan opstarten. Zijn er nog meer mensen bij wie dat niet werkt?
 • @mole28 ok dat wat je zegt is dat quick resumé alleen werkt met games en als je YouTube, Netflix etc. Kijkt dan sluit deze alle games af???
  Dat is indd erg vervelend ik kijk ook altijd graag YouTube tussen het gamen door.
  Maar het klinkt als iets dat kan geüpdate worden hoop ik.
 • @rpenning
  Eigenlijk bedoel ik dat quick resume helemaal niet werkt (iig niet bij AC Valhalla) en idd ook als je youtube kijkt word de game dan afgesloten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren