1. Project xCloud-bèta krijgt vijf nieuwe games

Project xCloud-bèta krijgt vijf nieuwe games

Onder andere Ori and the Will of the Wisp

Er worden vijf nieuwe games aan de bèta van de service Project xCloud toegevoegd. Het gaat om Ori and the Will of the Wisps, Batman: Arkham Knight, Mortal Kombat X, Lego Batman 3: Beyond Gotham en Pillars of Eternity.

Dat zijn vijf extra games die via de Project xCloud op Android gespeeld kunnen worden. Microsoft voegt de games toe aan een lijst van meer dan vijftig games, waaronder Destiny 2, Gears 5, Hellblade, Madden NFL 20 en Shadow of the Tomb Raider. Deze games zijn gratis voor iedereen in de xCloud-bèta beschikbaar.

Project xCloud bevind zich in Nederland op het moment in de bèta-fase. Om mee te kunnen doen moeten geïnteresseerden zich aanmelden via de website van de service. Om mee te kunnen doen met de bèta moet de geïnteresseerde een Android-telefoon of tablet hebben met Android-versie 6.0 of hoger en een Bluetooth-versie van 4.0+. Daarnaast heeft diegene een Xbox-One-draadloze-controller met Bluetooth nodig. De Xbox-controller is geschikt als het deel met de startknop een geheel is met de rest van de voorkant van de controller (de controllers van de oudere Xbox One zijn helaas niet geschikt). Tot slot heb is er een goede internetconnectie nodig en moet de Xbox Game Streaming-app geïnstalleerd zijn op de smartphone of tablet.

xCloud

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Ik gebruik een iPhone, maar heb nog wel een S8 liggen. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om xCloud te proberen.
  • Merk alleen dat de knoppen niet goed zijn gemapt. Heeft iemand daar iets op

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren