1. Vergelijking nieuwe Xenoblade Chronicles met origineel

Vergelijking nieuwe Xenoblade Chronicles met origineel

beter kleurgebruik en minder harde randen

Op het YouTube-kanaal Paradigm & Erico is een video opgedoken die de Wii-versie van de open wereld rpg Xenoblade Chronicles met de vernieuwde Switch-versie van het spel vergelijkt.
Xenoblade
Xenoblade
Xenoblade
Xenoblade

In de video is goed te zien welke grafische verbeteringen en veranderingen de game heeft gekregen. Zo zijn onder andere veranderingen aangebracht in het kleurgebruik, het contrast is aangepast en bij een aantal beelden is ook te zien dat de sfeer is veranderd doordat het in plaats van licht, donker is. Daarnaast is er gefocust op het verwijderen van harde lijnen, zowel bij de achtergronden als bij de personages in het spel.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is een remaster van de Wii-game die in 2011 verscheen. De populaire rpg kreeg twee vervolgen: Xenoblade Chronicles X op de Wii U en Xenoblade Chronicles 2 op de Switch.

Xenoblade

Xenoblade Chronicles kwam in 2010 uit voor de Wii en verscheen later verscheen ook voor de 3DS. DeDefinitive Editionlanceert ergens in 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren