1. Rockstar deelt XP-bonussen uit in Red Dead Online

Rockstar deelt XP-bonussen uit in Red Dead Online

Premies, races en PvP geven meer XP

In Red Dead Online krijgen spelers nu XP-bonussen bij bepaalde activiteiten. Om de spelers te helpen met deze activiteiten zijn er meerdere kortingen op in-game producten. De bonussen blijven actief tot 24 februari.

Spelers kunnen vijftig procent meer XP verdienen met alle premiejagermissies, inclusief de tien legendarische premies en de Bounty Hunter Free Roam Events. Dezelfde bonus geldt voor spelers die het graag tegen elkaar opnemen in de Showdown Mode en de spelers die graag meedoen aan de Races.

Red Dead Online

Om het de speler iets makkelijker te maken deze XP-bonussen te verdienen zijn veel essentiële premiejagervoorwerpen in de aanbieding. Deze voorwerpen kunnen spelers aanschaffen bij de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue. PlayStation Plus-leden ontvangen drie gratis Mash Refills voor hun Moonshiner-operaties en drie gratis Trader Resupplies.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Voor mij persoonlijk een matige rdo week. Heb alle rollen al gemaxed dus dit soort zaken doen er voor mij niet toe. En ik denk dat de komende weken daar geen verandering in gaan brengen. In april dan zal er waarschijnlijk weer een nieuwe rol en outlaw pass komen.
 • @Meta_coola

  Is het nog leuk om te spelen?
 • @CyberFl

  Ik ben nu level 114, en heb alle vier de rollen naar max lvl gelvl'ed (lvl 20) en beide outlaw passes voltooid (eerste was 70 lvls en de 2de 100) dus in het kort ja RDO is erg leuk.

  In het begin was RDO vrij saai. Maar sinds de roleplay er is, is RDO echt leuk geworden. Alle vier de rollen zijn ook echt leuk om te doen. Alleen wel met de kanttekening dat de trader rol op dit moment amper te doen is omdat er een no animal spawn bug is (hoe meer spelers in de sessie hoe minder dieren) en zonder lvl 5 te zijn in de trader rol kan je de moonshiner rol ook niet activeren.

  Wel moet ik zeggen dat aan één kant het huidige RDO mooi is voor nieuwkomers /mensen die het weer een kans willen want er is echt veel te doen. Story missions, Stranger missions en de roleplay. Maar aan de andere kant ook wat minder want voor elke rol heb je 15 Gold nodig (en voor sommige equipment heb je ook gold nodig), en de outlaw pass zijn ook altijd heel erg interessant en wil je die ook hebben moet je daar 40 gold voor ophoesten (gold wat je overigens wel terug krijgt door progressie te maken in de outlaw pass)

  Maar de meest fun maak je zelf (alleen of met vrienden)

  Neem bijvoorbeeld mij en m'n maten dan staat het vaak garant voor leuke dingen

  https://youtu.be/UQ-BoVtF9OY

  https://youtu.be/de0YRF2RehM

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren