1. Yacht Club denkt na over nieuwe Shovel Knight-games

Yacht Club denkt na over nieuwe Shovel Knight-games

Bekendgemaakt in podcast

Yacht Club is aan het nadenken over nieuwe games in de Shovel Knight-franchise. Dat werd verteld in de nieuwe aflevering van de podcast Nintendo Power.

In de podcast waren Sean Velasco en Sandy Gordon van Yacht Club aanwezig. Op de vraag of Shovel Knight: Dig de laatste game was van de franchise, zeiden ze het volgende: "We hopen nog veel avonturen met Shovel Knight te maken, weet je. We kunnen Shovel Knight-games nog heel lang blijven maken en Dig is waarschijnlijk de volgende die uitkomt". Je kan de volledige podcast hieronder luisteren.

Shovel Knight Dig werd vorig jaar onthuld. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend. Welke nieuwe Shovel Knight-games Yacht Club wil gaan maken is ook niet officieel bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Gewoon een keer een deel 2? Na alle DLC mag dit ook wel een keertje denken we niet?
  • Misschien is wat rustiger aan doen in plaats van de boel te melken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren