1. Sega onthult Yakuza 7

Sega onthult Yakuza 7

Verschijnt volgend jaar op PlayStation 4

Sega heeft Yakuza 7 onthuld.

Het was al bekend dat Sega een nieuw deel in de populaire Yakuza-franchise zou maken, en vannacht vond de onthulling plaats. Er is vooralsnog alleen een Japanse titel bekend, dat zich losjes vertaalt in Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness.

Het spel draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. De kaart waarop het spel zich afspeelt zou driemaal groter zijn dan de voorgaande Yakuza-games. Hoofdpersonage Kasuga is een fan van de Dragon Quest-reeks, en Sega heeft toestemming gevraagd aan Dragon Quest-bedenker Yuji Horii om het spel te noemen in Yakuza 7.

Het gevechtssysteem van de Yakuza-reeks wordt in dit deel op de schop genomen. De Streets of Rage-achtige gevechten worden vervangen door een menu dat meer lijkt op klassieke rpg's. De nieuwe vechtstijl is in de tweet onder de trailer te zien.

De game is in ontwikkeling voor PlayStation 4 en moet op 16 januari 2020 uitkomen in Japan. Een westerse release volgt ergens later dat jaar. Hieronder is de eerste Japanse trailer te zien. Yakuza 7 is komende maand speelbaar op de Tokyo Game Show.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Turn based Combat wtf?
  • Oh nice turn based combat. Zal flink wennen zijn bij een yakuza game, maar het kan werken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren