1. Yakuza: Like a Dragon toont de volgende generatie

Yakuza: Like a Dragon toont de volgende generatie

Next-gen haarstijlen

Sega heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Yakuza: Like a Dragon. De trailer draait vooral om de kracht van de volgende generatie consoles.

De nieuwste Yakuza komt op 10 november uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4, en is ook een launchgame voor de Xbox Series X/S. Het spel komt pas op 2 maart 2021 uit voor PlayStation 5, al zal de PS4-versie natuurlijk wel backwards compatible te spelen zijn op de PS5. De nieuwste trailer laat je zien welke snufjes je dan allemaal misloopt.

De Xbox-trailer rept over adembenemende graphics, razendsnelle laadtijden en moderne haarstijlen. Ook is de bekende humor van de serie in volle glorie aanwezig.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Ik vind deze game niet geweldig mooi, maar de trailer is wel grappig.
 • Als er nu 1 game is die mijns inziens niet echt next gen uitstraalt is het deze wel. In de diverse previews die er rondgaan op YT dan rept iedereen dat dit vooral een leuke dwaze game is en maar geen grafisch parel waarmee je straks je next gen console gaar starten. Zo vond ik t zelf ook overkomen.

  Bizar genoeg draait t met 60fps ook nog maar op 1440p op Series X. Ja ik weet het dat zegt niet altijd wat en genoeg games die er dan mooier uit kunnen zien in die res, kortom ik zie de context. Ik bedoel een game met dit uiterlijk en zo weinig grafische toeters en bellen, waar zo weinig gebeurt op t scherm was 4k60fps toch wel het minst haalbare. Schijnt gelijk in gamepass te zitten maar ik schakel wel naar wat anders als het mooie moment daar is dat ik mn SX aanzet.
 • @xevulutionx
  Ja dat zou je verwachten, volgens Digital Foundry is dit nou juist een game met erg veel detail en is daarom ook zwaar. Uiteindelijk begreep ik wel wat ze bedoelen, maar op het eerste gezicht niet.
 • @xevulutionx
  Weet je dat zeker van Gamepass?
 • @That Mr Awesome
  Nee ik schijn er naast te zitten wat betreft gamepass day one.
 • @xevulutionx
  Ik dacht het eerst ook hoor, en wilde het wel graag proberen. Nu twijfel ik behoorlijk over de aanschaf. Maar is denk ik niet "next gen" genoeg en net ff te weird om vijf tientjes aan te besteden voor mij. Heb genoeg andere games om me te vermaken bij launch. Wie weet later nog eens via Gamepass.
 • @That Mr Awesome
  ja ik was overtuigd omdat ik dacht dat die in die press zat van de zomer waarbij alle getoonde games op gamepass zouden landen bij launch. Maar schijnt iig niet day one te zijn als ik afga op wat ik gevonden heb.
  Zelf nog nooit een yakuza gespeeld maar sommige delen trokken me op basis van wat beelden wel maar dit voelt iets te veel op de idiote kant leunend zoals een saints raw 4 dat deed. Laat ik die games nou net minder leuk zijn gaan vinden toen het idioter werd.
  Overigens de vorige delen werden bij intro op xbox wel direct op gamepass gezet als ik me niet vergis, weliswaar waren ze toen al even op ps-platform, maar dat zette ons mogelijk ook op verkeerde been.
 • Zoveel zin in deze game. Voor mij is het de perfecte keuze dat ze voor turn based combat gaan. Hopelijk word het een succes zo dat ik meerdere turn based yakuza games op de PS5 kan spelen.
 • Ben vooral benieuwd wat ik ga vinden van deze nieuwe gameplay in de game.
 • Lachwekkend. Deze game ziet er uit als een vroege PS4 titel. Ik had liever dat ze de engine eens zouden oppoetsen in plaats van de combat te verkloten. Dit is de eerste Yakuza in jaren die ik laat liggen.
 • @gusanito


  Verkloten? Turn based combat is ( imho) beste gameplay ooit. Of dat het goed past bij de yakuza franchise is nog maar de vraag, maar als ik zo al die filmpjes zie en de previews mag geloven is het een golden match.
 • @Meta_coola

  Verkloten is misschien te zwaar, maar ik kan me niet voorstellen dat er veel fans van Yakuza zijn die deze move kunnen waarderen. Het is leuk als je van JRPG's houdt, maar tot die groep behoor ik dus niet. I

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren