1. Yakuza: Like a Dragon komt in november in het Westen uit

Yakuza: Like a Dragon komt in november in het Westen uit

George Takei verleent zijn stem aan de game

Deze november moet Yakuza: Like a Dragon in het Westen verschijnen, zo heeft Sega bekendgemaakt.

De nieuwe Yakuza-game - die in Japan als Yakuza 7 door het leven gaat - verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Het bedrijf heeft een nieuwe trailer met Engels ingesproken stemmen uitgegeven. Daarbij valt op dat acteur George Takei de stem van Masumi Arakawa inspreekt.

Sega liet daarnaast ook weten dat Like a Dragon ook op PlayStation 5 uitkomt. Meer details over een mogelijkheid om de PS4-versie te upgraden volgen later. Eerder werd al bekendgemaakt dat Smart Delivery op Xbox Series X beschikbaar komt. Like a Dragon komt gelijk met de Series X-lancering uit, maar de PS5-versie komt "op een later moment".

De reguliere editie van het spel is de Day Ichi Edition, die zowel via steelbook als digitaal beschikbaar is, en met een Legends Costume-set komt. Hierin zitten acht verschillende pakken bekend van personages uit de franchise. De Hero Edition heeft ook twee nieuwe types om uit te kiezen - een gitaar spelende 'Devil Rocker' en een Matriarch met naginata als wapen. De Legendary Hero Edition tot slot heeft al het bovenstaande, alsmede de Crafting Set, Karaoke Set, Ultimate Costume Set en Star Boost Set.

Yakuza: Like a Dragon draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. Het gevechtssysteem van de Yakuza-reeks is in dit deel op de schop genomen. De Streets of Rage-achtige gevechten worden vervangen door een menu dat meer lijkt op klassieke rpg's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren