1. Yo-kai Watch 3ds komt naar de Switch

Yo-kai Watch 3ds komt naar de Switch

Europese lancering nog niet bekendgemaakt

De Yo-kai Watch-serie loopt inmiddels al zes jaar. In deze tijd heeft de serie een voornamelijk Nintendo 3DS-spellen gelanceerd. In Japan werd Yo-Kai Watch 4 echter ook uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Level-5 heeft in de laatste aflevering van de YouTube-serie van het spel aangekondigd dat ze het originele spel, Yo-kai Watch 3DS, naar de Switch gaan brengen. Het is nog niet duidelijk of dit spel ook in Europa uitgebracht gaat worden. Yo-kai Watch lanceerde in Japan in 2013 voor de 3DS, het spel verscheen echter pas eind 2015 in Noord-Amerika. Fans uit Europa moesten zelfs wachten tot april 2016, voordat ze aan de slag konden met Yo-kai Watch 3DS.

Het nieuwste deel uit de Yo-kai Watch-serie werd op 6 juni in Japan uitgebracht. Wanneer Yo-kai Watch 4 naar Europa komt is vooralsnog onbekend. Yo-kai Watch 3 verscheen echter pas vorig jaar december in Europa. Europese fans moeten naar verwachting dus nog wel even wachten op het nieuwste deel van de franchise.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren