1. Yo-Kai Watch 4 komt naar het westen

Yo-Kai Watch 4 komt naar het westen

Nog geen releasedatum bekend

Level-5 brengt Yo-Kai Watch 4 voor de Switch naar het westen.

Dat kondigde het bedrijf aan tijdens een Anime Expo 2019-panel. Het was niet toegestaan om foto's of video's te schieten, maar de info blijkt uit een tweet. Level-5 heeft tevens nog geen precieze releasedatum aangekondigd.

Yo-Kai Watch 4 is de eerste Yo-Kai Watch-game voor de Switch. De game verscheen vorige maand in Japan.Het vierde deel in de populaire jrpg-reeks laat spelers drie tijdsperiodes verkennen. De eerste periode is de hoofdtijdlijn waarin hoofdpersonage Keita leeft. De tweede wereld is Shadowside, dat zich dertig jaar later met Keita's dochter Natsume afspeelt. Tot slot is er een wereld die zich in de jaren '60 afspeelt, net als de film Yo-Kai Watch: Forever Friends. Onderstaande beelden zijn van de Japanse versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Laat anders Level-5 een Pokémon game maken?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren