1. Yooka-Laylee and the Impossible Lair nu speelbaar op pc

Yooka-Laylee and the Impossible Lair nu speelbaar op pc

Later ook op PlayStation 4 en Xbox One

Yooka-Laylee is vanaf vandaag ook speelbaar op pc en dit wordt gevierd met een kleurrijke lanceringstrailer.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is het vervolg op de populaire eerste Yooka-Laylee-game.De game werd in juni aangekondigd en is niet zoals het origineel een 3D-platformer, maar een 2D-platformer. De overkoepelende wereld waarin verschillende levels gekozen worden, is wel in 3D, maar met een cameraperspectief van bovenaf.

De game heeft een soundtrack die onder andere door David Wise, bekend van oudere Rare-games en Donkey Kong Country: Tropical Freeze, gecomponeerd is. De vrolijke platformer werd tevens ontwikkeld door voormalige Rare-werknemers die onder andere aan Banjo-Kazooie hebben gewerkt.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is reeds verkrijgbaar voor pc en Switch en verschijnt later ook voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • De Ps4-versie ligt als het goed is op mijn deurmat als ik thuiskom. Zit helaas (nou ja helaas…?!) nog middenin Ni No Kuni Remastered, maar daarna start ik deze gauw op!! :)
  • @Jorn6810

    Het is echt een hele toffe game! :D
  • @Piet S. Ja en toen ik de soundtrack hoorde was ik helemaal om. David Wise (en consorten) is een held!
  • @Jorn6810

    Ja, echt geniaal!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren