1. Yoshi's Crafted World krijgt nieuwe trailer en releasedatum

Yoshi's Crafted World krijgt nieuwe trailer en releasedatum

Kirby's Extra Epic Yarn komt begin maart naar de 3DS

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Yoshi's Crafted World 29 maart uit gaat komen voor de Nintendo Switch. Dit heeft Nintendo laten weten in een nieuwe trailer voor de game. Ook heeft Nintendo aangekondigd dat Kirby's Extra Epic Yarn 8 maart naar de Nintendo 3DS komt.

In Yoshi's Crafted World duikt de speler in een avontuur waarin alles binnen het spel handgemaakt is van onder andere karton of wol. Als een pluizige Yoshi moet je jouw wereld beschermen tegen een stelende Kamek en Bowser Jr. die een bijzondere Droomsteen willen stelen. Yoshi's Crafted World staat gepland om 29 maart uit te komen voor de Nintendo Switch.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Yoshi's Crafted World.

Ook heeft Nintendo bekendgemaakt dat Kirby's Extra Epic Yarn op 8 maart uit gaat komen voor de Nintendo 3DS. Dit heeft Nintendo Nederland laten weten in een tweet.

Kirby's Extra Epic Yarn is een nieuwe versie van de game speciaal gemaakt voor de 3DS. De game kwam namelijk eerder uit op de Nintendo Wii. De 3DS-versie bevat een paar nieuwe features als, nieuwe mini-games waarin King Dedede en Meta Knight voorkomen, manieren om Kirby sterker te maken en een nieuwe speelmodus om elk level langer en moeilijker te maken, genaamd Devilish-modus.

Kirby's Extra Epic Yarn

Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt op 8 maart voor de Nintendo 3DS.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Kirby verschijn 8 maart in Nederland:
  https://twitter.com/NintendoNL/status/1082928715552542721?s=19
 • @Kwolly Bedankt voor de update!
 • Voor mij is de beste Yoshi game nog altijd Yoshi's Story op de N64. Van deze trailer kreeg ik meteen 'Yoshi's Story vibes', dus hopelijk lijkt deze game er qua gameplay en mechanics (& muziek <-3) erop! :-D
 • Ik ben bang dat dit zo'n typische game is die veel te gemakkelijk is. Ik ga de reviews even afwachten en dan kijk ik of het me wat lijkt.

  Overigens, als deze game al in maart komt, vermoed ik dat Luigi's Mansion pas in het najaar komt en dat Metroid Prime 4 misschien helemaal niet uitkomt.

  Hopelijk heb ik geen gelijk. Nintendo brengt gelukkig vaak ook nog wel wat titels in mei/juni uit.
 • @Luigi1985

  Ik wacht ook de reviews af. Ben dol op platformers met een uitdaging. Platformers zonder uitdaging vind ik minder. Aan de andere kant: Ik wacht ook even af hoe mijn kids op de Mario Bros U Co-op reageren. Als het een succes is komt deze er ook wel in.
 • Onlangs Astro bot VR uitgespeeld, wat een game. Leek precies op een Nintendo game.
 • Ik wacht op de Nintendo Direct en heel specifiek een Pokemon Direct:D. Hoop dat voor maart de eerste beestjes voor gen 8 worden onthuld. (Sun & Moon was in februari, X&Y; in januari).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren