1. YouTuber speelt Cyberpunk 2077 op Nintendo Switch

YouTuber speelt Cyberpunk 2077 op Nintendo Switch

Via Google Stadia

Het is een YouTuber gelukt om Cyberpunk 2077 te spelen op een Nintendo Switch. Op zijn kanaal laat Nintendrew zien hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Om de grote en omstreden game van CD Projekt Red op zijn Switch te krijgen, maakt Nintendrew via een omweg gebruik van Google Stadia. Op een gehackte Switch lukt het hem met een payload injector om het Android-besturingssysteem op de console te draaien. Met de app van Stadia kan hij vervolgens Cyberpunk 2077 - en andere games op de streamingdienst van Google - op de Switch spelen.

In de video bespreekt de YouTuber hoe de dienst draait op de Switch. In handheld mode lijkt Stadia op 720p te draaien, terwijl het op de tv in 1080p afspeelt. Natuurlijk raadt hij anderen af om ditzelfde trucje te proberen, aangezien het niet officieel wordt ondersteund.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren