1. YouTuber vindt dlc-bestand in Control

YouTuber vindt dlc-bestand in Control

Gevonden met debugging tool

Een oplettende fan heeft met een debugging tool een hint gevonden dat wijst op een dlc in Remedy's Control.

YouTuber ManFightDragon is op de één of andere manier in het bezit geraakt van een debugging tool van Control en liet deze zien in een video. De video laat grotendeels de free-look-camera zien en verder speelt ManFightDragon met schaduw- en andere effecten. Een andere optie die deze debugging tool biedt, is de mogelijkheid om naar elk moment van het spel te kunnen springen. Bij het gebruiken van deze optie kwam de YouTuber een bestand tegen dat de reeds geanticipeerde dlc van Remedy's Control heeft bevestigd.

Op 5:21 van de video zien we een referentie naar het uitbreidingspakket, St01_MM_04_Marshall_START_Plus_PS4_SM15_Dlc. Dit bestand is in het roze geschreven en wijst overduidelijk naar een uitbreidingspakket. Een ander interessant gegeven uit dit bestand, is de naam Marshall, wat de achternaam is van een prominent personage uit het spel, Helen Marshall. De kans is dus groot dat dit personage een grote rol gaat spelen in de aankomende dlc, wellicht wordt ze zelfs de protagonist van het uitbreidingspakket.

Benieuwd wat wij vonden de game vonden? Lees hier de review!

Control is reeds verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren