1. Yu Suzuki over zijn leven en Shenmue 3

Yu Suzuki over zijn leven en Shenmue 3

Een presentatie op de Japan Expo

Op de Japan Expo in Parijs gaf Yu Suzuki een uitgebreide presentatie, waarin hij vertelde over zijn leven, zijn carrière en de ontwikkeling van Shenmue 3.

Suzuki vertelde over zijn jeugd en hoe hij opgroeide in een landelijk gedeelte van Japan, met weinig om handen om mee te spelen. Uiteindelijk kreeg hij Lego van zijn ouders. In plaats van de handleidingen volgen, probeerde Suzuki grote ruimteschepen of voertuigen te bouwen. Suzuki gaf veel meer informatie over zijn jeugd en opvoeding, waaronder het feit dat hij piano leerde spelen en dat hij zijn eigen elektrische gitaar in elkaar zette.

Suzuki ging ook dieper in op zijn carrière bij Sega, waaronder de ontwikkeling van Afterburner en OutRun. Zo leerde hij bij een Shaolin-tempel zoveel mogelijk Kung Fu-stijlen voor de ontwikkeling van Virtua Fighter en Shenmue. Hij liet ook weten dat Shenmue 3 op dit moment heel anders is dan dat hij vroeger in gedachten had. Zo moest elke game één hoofdstuk van in totaal elf hoofdstukken bevatten, maar Shenmue 3 bevat inmiddels meer hoofdstukken.

Tijdens de presentatie toonde Suzuki nieuwe screenshots van de game, waaronder een aanval van Chai op Ryo en Shenhua, een blik op een arcadehal en de Panda Market, de eerste markt in de game. Daarna werd ook een korte trailer getoond. De complete presentatie is hieronder te zien, alsmede de screenshots.

Shenmue 3 wordt volgens Suzuki op dit moment uitvoerig getest en moet vanaf 19 november voor PlayStation 4 en de Epic Games Store beschikbaar zijn.

Shenmue 3
Shenmue 3
Shenmue 3
Shenmue 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren