1. Zeer geslaagde Heroes Dutch Comic Con 2019 in foto's

Zeer geslaagde Heroes Dutch Comic Con 2019 in foto's

Heerlijke plek om helemaal jezelf te zijn

Afgelopen weekend werd weer de Heroes Dutch Comic Con gehouden waarbij duizenden liefhebbers van superhelden, games en popculture bij elkaar kwamen om trots te vieren dat ze best wel 'nerd' zijn. Om onze zustersite PU.nl met hard werk en veel liefde bij te staan waren ook wij en Gamer.nl van de partij en hebben even flink wat foto's voor je gemaakt.

Hoe heerlijk is het om ongegeneerd te genieten van het feit dat je een 'nerd' of 'geek' bent omdat je absurd veel liefde hebt voor zaken als sci-fi, superhelden, games, cosplay en nog zo veel meer zaken hebt die 'normale' mensen raar of kinderachtig vinden. Op Heroes Dutch Comic Con was precies het omgekeerde het geval en iedereen kon zich dan ook helemaal uitleven en eventueel verkleden als hun favoriete personages.

We kunnen dan ook stellen dat deze editie een van de leukste en beste tot nu toe was en dat kan je zeker ook zien aan het plezier dat de vele bezoekers uitstraalden. Geniet nog even mee met deze toffe foto's die we van én met de bezoekers en gasten hebben genomen.

(De serie is geschoten met een iPhone Xs Max, (#shotoniPhone) in Potrait Mode.)

Dennis met twee wapenloze Super Mario WarFare-cosplayers
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
De stand van PU bleek populair met de zes favoriete pc-games van de redacteuren - Portal 2 (Martin), The Sims 4 (Wouter Brugge), Spelunky (Lucas May), Forza Horizon 4 (Florian Houtkamp), Ori (Dennis) en Nidhog (Tjeerd Lindeboom).
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Stefanie Joosten, bekend uit Metal Gear Solid V, te gast voor opnames.
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Dennis vs. Dennis Weening: Wie weet de lelijkste Star Wars-merch te vinden?
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Stand-up comedian Arie Koomen (zelf een groot gamer) kwam zijn best doen om 'onze' games binnen 30 seconden te reviewen.
Heroes Dutch Comic Con 2019
Heroes Dutch Comic Con 2019
Tess Milne kwam langs om helemaal los te gaan over haar passie voor Harry Potter (maar moest en zou met deze indrukwekkende Star Wars-personages op de foto).
En oud-stagiair Rick Bloemzaad kwam ook nog even langs als Deadpool!

Met andere woorden: Heroes Dutch Comic Con 2019 was fantastisch en wij kunnen niet wachten tot de volgende editie. Hou overigens het YouTube-kanaal van Power Unlimited in de gaten, want we hebben in samenwerking met hen daar hele vette video's gedraaid.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Lache!
  Als er een winter editie komt kom ik als deathstroke!
 • Mooi om te zien. Zelf ben ik niet zo'n fan van superhelden, strips etc., dus ik zou er niet zo snel heen gaan, zeker niet verkleed, maar het is wel tof dat er zulke beurzen zijn waar je met allerlei mensen bent die dezelfde passie delen.

  Heb ook liever dat men zich zo gedraagt, dan alle mensen die alleen maar bezig zijn met wat anderen wel niet van ze denken. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt!! (neem dat niet te letterlijk, maar zolang je er niemand anders mee benadeelt…)
 • @Luigi1985 ik heb dan wel die affiniteit met deze geek-hoepla, maar je hebt volkomen gelijk. Het is zo mooi om te zien dat iedereen daar opleeft en lekker gek kan doen als een stelletje halve zolen.

  Bijzondere was ook dat je zag dat vooral die mensen die helemaal verkleed waren en supervrolijk echt even een kleine cultuurshock hadden bij het uitlopen van de Jaarbeurs en het station in en ineens weer tussen de 'gewone' mensen waren die raar staarden. Maar goed, het was episch leuk.
 • Ik moet er eigenlijk ook nog steeds een keer naartoe gaan. Wou eigenlijk dit weekend 1 dag gaan als Ashley "Ash" J Williams. Maar er moest zo nodig iemand schieten in een tram waardoor de organisatie nep wapens verbood en Ash zonder chainsaw en boomstick is een dikke dikke no go.
 • @Meta_coola je precies, echt enorm jammer. Hoop dat dat alleen deze editie zal zijn want het voelde toch als een gemis dat veel iconische personages niet hun iconische wapens bij zich hadden.
 • @DMons
  Dus als je een nep wapen oftewel een wapen prop in je bezit hebt wat gemaakt is van Eva foam dat is super zacht materiaal.

  Dat mag ook niet?
 • @Tepelstreeltje nope! Zelfs de 501st liep had een Vader die grappend met een opblaas saber rondliep.
 • @DMons
  Oh oké Haha.
  Nee want ik begreep van een kennis van mij die van de weekend er geweest was die vertelde me dat deze editie wel een verbod had qua imitatie wapens o.a uit het materiaal van foam.

  Vanwege de aanslag wat laast werd gepleegd in Utrecht.

  Ik hoop wanneer de winter editie aan de beurt is dat alles weer als gewoon is.
 • @Tepelstreeltje ja me too!
 • @Meta_coola
  Was nu ook een echte ban op rugtassen. Normaal gesproken is 't fouilleren, tas doorzoeken en naar binnen, maar zelfs dat niet. En plastic tassen moesten doorzichtig zijn, maar daar hadden ze er daar stapels van die je gewoon kon pakken, dus dat was nog wel makkelijk. Ben alleen maar even terug naar de wagen gelopen om m'n rugzak te dumpen en heb daarna een kleine verzameling doorzichtige tasjes gepakt. Als 't je überhaupt wat lijkt om een keer te gaan, of 't nou verkleed is of niet, gewoon doen. Is altijd wel gezellig. Zorg alleen dat je niet teveel hebt om uit te geven, want het is zo op. Er zijn ook altijd wel een paar game handelaren, waaronder Magix Buttons.
 • Die Samus, Spyro, Baymax en Jawa heb ik rond zien lopen. Toen ik gister aankwam moest ik al lachen. Kwamen 2 gasten in Dark Souls kledij langs gehuppeld met dat gebogen armzwaaidansje. En toen moest ik nog naar binnen. Leuke dag gehad. Veel gezien, veels teveel uitgegeven en daarna nog de speciale voorpremiere van Shazam! Top!
 • Ha! Nerds!
 • @Heer Mida
  Zegt de stoere toetsenbordridder.
 • @LloydIrving Ik denk dat ‘ie ‘nen grapje maakte.
 • @DMons
  Ik denk het ook (lol)
  Hier zitten niet anders op de site veel nerds dus ja ;) Haha
 • @Tepelstreeltje
  Gewoon trotse nerds, niets mis mee. Één van de leukere dingen aan carnaval vind ik altijd het verkleden (en dan krijg ik mn maten zover ook verkleed te gaan). Ik zou best een keer naar zo'n beurs willen gaan. Lijkt me wel lachen
 • @blue_blade_3
  Ik ben ook een trotse nerd.

  In augustus ga ik naar gamescom en daar ga ik verkleed als cosplay als deathstroke ben sinds vorig jaar bezig met het armour maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren