1. Zelda 2 en Blaster Master komen volgende week naar Switch Online

Zelda 2 en Blaster Master komen volgende week naar Switch Online

Vanaf 16 januari beschikbaar

Er komen volgende week twee NES-games naar de Switch Online-dienst.

Het gaat om Zelda 2: The Adventure of Link en Blaster Master. Zelda 2 veranderde de formule van de eerste Zelda aanzienlijk en heeft sidescrolling gameplay, verspreid over zes paleizen en diverse dorpjes. Blaster Master is een actievol doolhof vol met vijanden en bazen. Beide games komen op 16 januari beschikbaar voor Switch Online-leden.

Door een Switch Online-abonnement af te sluiten kunnen spelers onbeperkt diverse NES-games spelen. Elke maand voegt Nintendo er nieuwe NES-games aan toe. Nintendo heeft nog niets aangekondigd over games van mogelijke andere consoles die beschikbaar komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat ze maar met een complete remake van Zelda II komen. Voor mij is de originele Zelda II de minste Zelda game die bestaat.
  • @Piet S.
    Het is zeker de zwarte schaap van de familie maar je moet Nintendo wel credit geven dat ze iets compleet anders wilden proberen ;-)
    Overigens was dit de allereerste Zelda die ik ooit gespeeld heb bij een vriendje van school en ik heb hem zelfs bijna uitgespeeld toentertijd (ik was toen nog niet zoveel gewend qua console gaming. Ikzelf had een Philips G7000 videopac, dus de NES was wel een hele grote verandering) .
    Dat vriendje speelde de game zó vaak dat hij op een gegeven moment allerlei dingen verzon om het zichzelf moeilijk te maken. Zo deed hij wel de dungeons, maar liet hij de hoofdbazen links liggen, die deed hij pas op het laatst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren