1. Fan creëert Zelda: Breath of the Wild-mod voor Ring Fit-accessoire

Fan creëert Zelda: Breath of the Wild-mod voor Ring Fit-accessoire

Nog nooit zoveel bewogen bij het beklimmen van een toren

Reddit-gebruiker SuperLouis64 heeft een mod gecreëerd waarmee The Legend of Zelda: Breath of the Wild gespeeld kan worden met de Ring Fit Adventure-accessoire.

Het komt wel vaker voor dat spelers ingenieuze manieren vinden om hun favoriete games mee te spelen, zoals YouTuber Rudeism dievan zijn lichtzwaard een controller maakte om Star Wars Jedi: Fall Order te spelen. SuperLouis64 heeft een mod gecreëerd waarmee de geliefde Zelda-game voor Nintendo Switch gespeeld kan worden met de Ring-Con die bij Ring Fit Adventure hoort. Met de mod kan Breath of the Wild op een actieve manier worden gespeeld.

De meeste controls in de mod spreken vrij voor zich; de speler moet rennen om vooruit te gaan, wat wordt gemeten door de band met Joy-Con die om de bovenbeen heen zit. De richting wordt aangegeven door de analoge stick op de Joy-Con die vast zit in de Ring-Con. Door te squatten pauzeert de game in plaats van op de plusknop drukken. Gebruikers knijpen in de fitnessring om vijanden aan te vallen en het richten van pijl en boog wordt gedaan door de ring te bewegen. De maker zegt zelf dat het richten nog wat onhandig is, maar het is wel mogelijk.

Bekijk hieronder de volledige video, de mod kan hier gedownload worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Super leuk dit soort projectjes! Misschien moet nintendo de ringcon maar gaan ondersteunen in diverse games :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren