1. Zelda-fangame The Missing Link speelt zich na Ocarina of Time af

Zelda-fangame The Missing Link speelt zich na Ocarina of Time af

Kan nu gedownload worden, voor zolang het duurt

Fans hebben een game gemaakt die zich tussen The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora's Mask afspeelt.

The Legend of Zelda: The Missing Link is dan ook een 3D-game en draait op dezelfde engine als bovengenoemde games. De game wordt ontwikkeld door een groep fans, waaronder modder Kaze Emanuar, bekend van de Super Mario Odyssey 64- en Super Mario 64 Land-mods.

In The Missing Link kunnen spelers een nieuwe open wereld verkennen en ook op nieuwe kerkers stuiten. Daarnaast heeft men compleet nieuwe muziek, filmpjes en items voor het spel gemaakt. Hieronder is een trailer van het project te zien. Via de websitekan het spel gespeeld worden - tot Nintendo ingrijpt natuurlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hoewel ik het vet vind, snap ik niet dat men dit nog probeert. Iedereen weet hoe dit gaat eindigen…en terecht ook nog eens.

    En na het zien van de trailer merk ik op dat het gewoon een verzameling ingame beelden zijn uit OoT en MM. Niks nieuws qua gebieden. Na het zien van de playtrough merk je dat ze een nieuwe story hebben geschreven in een bestaande setting. Ze hebben wel talent dat zeker. Het is zelfs zeer goed te noemen.

    Maar ipv dit op YouTube te zetten en daarmee een rechtszaak aan hun kont te krijgen hadden ze dit beter bij Miyamoto en Aonuma kunnen droppen als een vorm van sollicitatie. Geef ze een goede kans.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren