1. Zelda-game Cadence of Hyrule heeft nu gratis demo

Zelda-game Cadence of Hyrule heeft nu gratis demo

Probeer het eens uit

De Zelda-game Cadence of Hyrule kan nu via een gratis demo uitgeprobeerd worden via de Switch eShop.

Cadence of Hyrule, dat de ritmische roguelike Crypt of the Necrodancer combineert met The Legend of Zelda, werd in maart aangekondigd tijdens de Nindies-presentatie van Nintendo en kwam in juni uit. Link en Zelda moeten door middel van ritmische bewegingen onder andere rupees verzamelen en vechten tegen bekende vijanden. Cadence of Hyrule wordt ontwikkeld door Brace Yourself Games en kan met maximaal twee spelers worden gespeeld.

InsideGamer gaf een 8 aan het spel en schreef: "In Cadence of Hyrule ontmoeten twee games elkaar op de dansvloer voor een geslaagde samensmelting. Als roguelike is de game misschien niet heel overtuigend, daarvoor is de ritmische gameplay helaas al snel veel te makkelijk, maar als Zelda-game werkt het verrassend goed. De fantastische remixes en open opzet van het spel weten veel van de kleine tekortkomingen goed te maken."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ah nice, deze ga ik eens checken.
  • Ik zal hem ook eens checken, maar ben bang dat dit niets is voor mij. Ik speel liever volwaardige Zelda games. Zo vond ik Hyrule Warriors ook geen hol aan.
  • @Monojaxx

    hmmm, ongeacht of je Zelda tof vindt (ik hou gruwelijk veel van die serie), heeft CotN mij erg verrast met haar gameplay. Het is een verslavend spel met een toffe strategische insteek. Dus eerlijk gezegd denk ik dat, als je van rimte-games en rogue-likes kunt genieten, deze game je gaat bevallen. Helemaal nu het een Zelda verpakking heeft en een dito soundtrack ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren