1. Zelda-like Oceanhorn 2 heeft een nieuwe gameplay-trailer

Zelda-like Oceanhorn 2 heeft een nieuwe gameplay-trailer

Wordt het wat we van zijn voorganger wilden zien?

Nieuwe gameplaybeelden voor de hevig door Zelda geïnspireerde game Oceanhorn 2 zijn uitgebracht met combat, grapplehooks en meer.

In de trailer zien we hoe 'de jongen' op avontuur gaat. hij neemt het op tegen Owru Bandits met een pistooltje die ze kan elektrocuteren en in brand kan zetten en een zwaard die verder vrij normaal lijkt. Ook is de muziek op de achtergrond erg rustgevend.

Bovendien kunnen nieuwsgierige fans de game uitproberen tijdens de Game Developers Conference in San Francisco, waar ze ook in gesprek kunnen gaan met de makers. Bovendien laten de makers weten dat er in Oceanhorn 2 npc's zijn die zich kunnen aansluiten bij jouw avontuur. Ga naar de Oceanhorn-website voor meer informatie.

De eerste beelden van Oceanhorn 2 - Knights of the Lost Realm zagen we al in mei 2017. Toen werd al duidelijk dat het pistool vijanden kan bevriezen, maar het lijkt erop dat er meer elementen in het wapen geladen kunnen worden. Toch lijkt ook nu weer het zwaard het voornaamste wapen te zijn.

Hoewel Ocean Horn: Monster of Uncharted Seas te spelen is op de Switch, evenals PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en iOS is het vervolg voor nu alleen aangekondigd voor de mobiel. In de toekomst kan het spel nog steeds naar andere platforms komen.

Hoewel we in eerste instantie enthousiast waren viel de eerste Oceanhorn bij ons niet zo goed in de smaak. Thijs Barnhard schreef in onze review dat het een schaamteloze B-merk Zelda is. Hij heeft het hier echter wel over de port naar de Switch. "Oceanhorn: Master of Uncharted Seas lijkt op het eerste gezicht competent genoeg gemaakt, maar het complete gebrek aan originaliteit, leuke gameplay en afwisseling halen de game compleet onderuit. De verleiding is groot om hier een nieuwe Zelda in te zoeken, maar laat je niet verleiden door de trailers en screenshots. Oceanhorn is een gemakzuchtige port die niets heeft te zoeken op de Switch."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Dit ziet er dus wel eens even 10x beter uit dan deeltje 1!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren